It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Probeer de instrumentale versie!

Na het succes van haar album, The Truth About Love (bestverkopende album na 1 week, Pink hoor je Pink nu alweer een paar weken op de radio met haar nieuwe single, Try.

Try is een nummer dat zowel droevig als hoopvol gestemd is over teleurstellingen in de liefde, wat een leidraad is in haar laatste album.

De videoclip heeft een originele choreografie, met body painting en een langzame maar krachtige beat. Al met al lijkt Pink in goede vorm te zijn, wat de trend van de verkopen van haar laatste album aardig weerspiegelt.

Try beroemd gemaakt door Pink is al verkrijgbaar als een instrumentale MP3 en achtergrondnummer on Karaoke Versie (met name de slaggitaar, die erg goed is voor beginners).

Ontdek de instrumentale karaoke-versie van Try beroemd gemaakt door Pink

Gelukkig Nieuwjaar!

We willen je bedanken dat je bij ons was in 2012!

Vorig jaar was een goed jaar voor Karaoke Versie en we zijn er trots op de 35.000 instrumentale tracks te hebben bereikt op onze website. In 2013 gaan we het nog beter doen, er zitten veel verbeteringen en updates aan te komen.

Wat de muziek betreft, hebben zowel Skyfall en Call Me Maybe beroemd gemaakt door Adele and Carly Rae Jepsen het super gedaan in 2012! Bekijk de populairste suggesties om te zien wie er bovenaan staan.

We hopen dat je ook dit jaar vaste bezoeker van onze site zult zijn en we wensen je het allerbeste voor 2013!

Adrien, Alex, Amandine, Bart, Fabien, Gael, Greg, JB, Loic, Mickael, Matthias, Noemie, Nico, Philip, Romain, Ruddy, Simon en alle talenten backstage die eraan meewerken dat Karaoke Versie de nr. 1 website voor instrumentale muziek blijft.