It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Mei 20, 2013

We presenteren met trots Kleine Cafe Aan De Haven, Someone Should Tell Her en Furtunatu onder de 67 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Het Feestteam, The Mavericks of Maï Pesce.

Wekelijkse samenvatting van Mei 13, 2013

We presenteren met trots Foto van vroeger, Bluest Blues en Blurred Lines onder de 78 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Rob de Nijs, Alvin Lee of Robin Thicke.

Wekelijkse samenvatting van Mei 06, 2013

We presenteren met trots Feelings, Lucille en Così celeste onder de 51 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Vigon Bamy Jay, The Everly Brothers of Zucchero.

Wekelijkse samenvatting van April 29, 2013

We presenteren met trots Het is nog niet voorbij, Every Night en Hij was maar een clown onder de 64 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Gerard Joling, Paul McCartney of De Après Skihut.

Jouw betaling in één klik geregeld

Karaoke Versie maakt het je wel heel gemakkelijk!

Vanaf nu kun je op onze website jouw Visa- of Mastercardgegevens opslaan en jouw favoriete nummers met één klik aankopen.

Klik de volgende keer dat je een bestalling plaatst op "Onthoud deze kaart voor een toekomstige bestelling".

Alles wordt veilig verwerkt en https gecertificeerd.
Je kunt je kredietkaartgegevens altijd van je account verwijderen.

Je bent dus nog maar één klik verwijderd van tijd besparen op Karaoke Versie!