It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Juni 17, 2013

We presenteren met trots Something Stupid, Ik zal er altijd voor je zijn en How Can I Keep From Singing? onder de 86 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Michael Bublé, Rein Mercha of Eva Cassidy.

Wekelijkse samenvatting van Juni 10, 2013

We presenteren met trots Wat is dan liefde, Anyone en Magie noire onder de 123 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door André Hazes, Roxette of Philippe Russo.

Wekelijkse samenvatting van Juni 03, 2013

We presenteren met trots Love's Theme, Do Wah Diddy Diddy en Patrick mon chéri onder de 91 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Barry White, Dolly Dots of Sheila.

Karaoke Versie viert vandaag 8.000 artiesten!

We hebben tegenwoordig maar liefst 8.000 artiesten op Karaoke Versie.

Er zijn vele stijlen verkrijgbaar, uiteenlopend van Jazznummers beroemd gemaakt door Michael Bublé tot de Soul van Bruno Mars.

Ook bieden we met gepaste trots instrumentele versies van erg populaire Musicals als Les misérables, ook wel bekend als Les mis, en Glee.

We blijven dagelijks werken aan onze catalogus om je van nog meer nummers en artiesten te kunnen voorzien, zowel nationaal als internationaal, terwijl we tegelijkertijd een oogje in het zeil houden op wat ons doel de afgelopen 7 jaar was en is: kwaliteit!

Ontdek de favorieten van ons team

We dachten dat je de mensen achter Karaoke Versie, die elke dag hun uiterste best doen om je de beste kwaliteit en services te leveren, wel wat beter wilde leren kennen.

Daarom hebben verschillende teamleden hun favoriete nummer voor jou geselecteerd. Maak kennis met de muziek die wij goed vinden.

Deel gerust jouw favoriete nummers op onze weblog!

Wekelijkse samenvatting van Mei 27, 2013

We presenteren met trots I Can See Clearly Now, My Friend the Wind en Bad Company onder de 74 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Lee Towers, Demis Roussos of Bad Company.