It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van September 23, 2013

We presenteren met trots Help, Old en All The Things You Are onder de 64 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door John Farnham, Paul Simon of Ella Fitzgerald.

Wekelijkse samenvatting van September 16, 2013

We presenteren met trots Help Is On Its Way, Dance with Me Tonight en While My Guitar Gently Weeps onder de 71 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Little River Band, Derek Ryan of The Jeff Healey Band.

Wekelijkse samenvatting van September 09, 2013

We presenteren met trots Ho Hey, Niemand anders en When My Blue Moon Turns To Gold Again onder de 66 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Nathan Carter, Wolter Kroes of Merle Haggard.

Eerbetoon aan Johnny Cash

12 september is een trieste datum op de muziekkalender: het overlijden van de Man in Black, Johnny Cash.

Beroemd vanwege zijn zware stem en zijn songs over pijn en verdriet (ook al heeft hij ook meer humoristische nummers gecomponeerd, als Boy Named Sue), is hij een van de Amerikaanse artiesten die zijn stempel heeft gedrukt op de countrymuziek, al beperkt zijn werk zich niet tot dat genre (Rock And Roll, Rockabilly enz.).

Zijn woelige jeugd vormen later de inspiratie voor een aantal bittere ballades, die bij iedereen, zelf de jongsten onder ons, in het geheugen gegrift staat, zoals I Walk The Line (er is een film met die naam gemaakt over zijn leven), of Folsom Prison Blues.

Johnny Cash overlijdt aan een ziekte op 12 september 2003, ook al blijft hij optreden tot aan het eind van zijn leven, op verzoek van zijn levenspartner, June Carter, die een paar maanden eerder overleed.

De man die "Man in Black" werd genoemd, laat een zestigtal albums na en miljoenen fans.

Wekelijkse samenvatting van September 02, 2013

We presenteren met trots Stiekem gedanst, Dat ik je mis en Wake Me Up! onder de 44 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Toontje Lager, Maaike Ouboter of Avicii.

Wekelijkse samenvatting van Augustus 26, 2013

We presenteren met trots Les ports de l'Atlantique, Everybody's Somebody's Fool en Débit de l'eau, débit de lait onder de 55 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Serge Lama, Connie Francis of Charles Trenet.