It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

De Begeleidingstracks Drums in de praktijk

Met plezier volgen wij hier een jonge Belgische drummer, Max "Bake" Scholl, die onze Begeleidingstracks Drums gebruikt om zijn favoriete titels uit te voeren.

We hadden het geluk hem live Karaoke Versie te zien gebruiken en we delen graag zijn ervaring als drummer met jou op Karaoke Versie (video in het Engels).

Aarzel niet om hem al je vragen te stellen, bij het commentaar!

Wekelijkse samenvatting van Augustus 18, 2014

We presenteren met trots C'est la vie, Ik krijg een heel apart gevoel van binnen en Another Brick in the Wall (Part 1) onder de 55 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door René Riva, Corry Konings of Pink Floyd.

Wekelijkse samenvatting van Augustus 04, 2014

We presenteren met trots Born to Be Wild, Break Free en J'ai oublié de l'oublier onder de 32 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Hinder, Ariana Grande of Eddy Mitchell.

Wekelijkse samenvatting van Juli 28, 2014

We presenteren met trots Eén kopje koffie, Als sterren aan de hemel staan en La vague onder de 31 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door VOF De Kunst, Frans Bauer of Yseult.

20% korting in augustus bij Karaoke Versie

De zomer is de perfecte periode om in je vrije tijd te oefenen met zingen of samen met vrienden te zingen bij de zonsondergang.

Om je hierbij een handje te helpen, biedt Karaoke Versie je 20% korting in augustus op al je aankopen, ongeacht de sectie, met de kortingscode SWEETSUMMER.

Of je de laatste nummers wilt zingen, een instrument wilt oefenen of een unieke track op maat voor je volgende optreden, wij regelen het voor je tegen een verlaagde prijs. Wacht niet langer maar grijp je kans!