It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van November 23, 2015

We presenteren met trots When We Were Young, Last Christmas en 5 A.M. onder de 43 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Adele, Ariana Grande of David Gilmour.

Onze selectie titels voor de eindejaarsfeesten

Voor veel mensen speelt muziek een belangrijke rol voor een geslaagde vakantie. Het luidt feestelijkheden in, zorgt voor vrolijkheid en ook warmte in een periode van koud weer (het is onmogelijk om Kerstmis niet te associëren met klassieke songs van Bing Crosby, Andy Williams of van recentere artiesten als Mariah Carey en Michael Bublé?). En wij muziekliefhebbers hebben ook nog de mazzel dat elk jaar met Kerst nieuwe albums verschijnen, daar kun je de (kerst)klok op gelijkzetten!.

Kerstliederen hebben altijd een speciale plaats ingenomen in deze periode, vooral de religieuze liederen.

Frank Sinatra 100 jaar

Frank Sinatra is niet alleen welhaast heilig verklaard als zanger boven aan de ladder van vertolkers van populaire muziek, het is vooral een lijst getallen waar je duizelig van wordt: 150 miljoen verkochte albums, een loopbaan van 55 jaar, 57 films, 78 singles in de top 50 van de Amerikaanse Billboard en een repertoire van tegen de 1800 songs. In december 2015 wordt daar nog een getal aan toegevoegd: 100. De artiest zou dit jaar 100 zijn geworden.

Wekelijkse samenvatting van November 16, 2015

We presenteren met trots Rockin' Around the Christmas Tree, Christmas Without You en You Know I'm No Good onder de 43 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Amy Grant, Dolly Parton of Amy Winehouse.

Wekelijkse samenvatting van November 09, 2015

We presenteren met trots Jambalaya sur le Bayou, In Any Tongue en Sleigh Ride onder de 35 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Hugues Aufray, David Gilmour of Ella Fitzgerald.

Wekelijkse samenvatting van November 02, 2015

We presenteren met trots All I Want for Christmas, Hello en On va s'aimer (Remix 97) onder de 24 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Cee Lo Green, Adele of Gilbert Montagné.