It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Oktober 24, 2016

We presenteren met trots Million Reasons, Last Christmas en Blue Christmas onder de 23 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Lady Gaga, Postmodern Jukebox of Glee.

Wekelijkse samenvatting van Oktober 17, 2016

We presenteren met trots New York, New York, 24K Magic en I Will Survive onder de 24 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Lee Towers, Bruno Mars of Postmodern Jukebox.

Wekelijkse samenvatting van Oktober 10, 2016

We presenteren met trots White Winter Hymnal, Close to My Fire en Ein Teil von meinem Herzen onder de 22 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Birdy, Beth Hart of Jonathan Zelter.

Wekelijkse samenvatting van Oktober 03, 2016

We presenteren met trots Es war einmal..., Margherita en Keep It Coming Love onder de 38 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Beginner, Glennis Grace of KC & The Sunshine Band.

Doe eens gek om je creativiteit te stimuleren

Wat is de overeenkomst tussen Lady Gaga en Michael Jackson? Behalve hun tikje bizarre kledij en de kapriolen tijdens hun optredens, hebben ze allebei ook ontzettend veel talent!

Al tientallen jaren zijn wetenschappers op zoek naar de link tussen excentriciteit en creativiteit. Blijkbaar hebben mensen die hun out of the box creativiteit graag tentoonspreiden een hoger zogenaamde gedistribueerde cognitie (een andere wijze van kennisverwerking die de creativiteit verhoogt). Dus Lady Gaga's uitdossingen en Michael's geliefde chimp Bubbles zijn in feite bewijzen van hun creativiteit.

Voor de musici en zangers onder ons die iets minder excentriek zijn, betekent dit dat als je je een beetje laat gaan, dit de creatieve stroom op gang kan helpen en je daardoor anders gaat denken en sneller vorderingen kan maken dan normaal.

7 tips voor beter articuleren

Als je zingt breng je een boodschap over. Maar als je de liedtekst niet goed articuleert of dat deze ten onder gaat in de stijleffecten, moet de luisteraar alle zeilen bij zetten om de boodschap te ontraadselen.

Anders dan tijdens een gesprek kan de luisteraar je tijdens het zingen niet beleefd onderbreken met een “Sorry, dat heb ik niet begrepen.” Dus hoe mooi je ook staat te zingen, als de boodschap niet overkomt, loop je de kans dat je je toehoorder frustreert en in de war brengt, waardoor je optreden uiteindelijk minder geslaagd is.