It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van November 21, 2016

We presenteren met trots Jezus malusienki, God Only Knows en Santa Claus Is Comin' to Town onder de 35 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Kerstmis Lied, Michael Bublé of Frank Sinatra.

Wekelijkse samenvatting van November 14, 2016

We presenteren met trots Say You Won't Let Go, In der Weihnachtsbäckerei en Wait For It onder de 47 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door James Arthur, Helene Fischer of Hamilton.

De schijnwerper op het Karaoke Versie team: Thibaut

Thibaut mag dan de laatste binnenkomer zijn in ons Karaoke Versie team, zijn muzikale capaciteiten doen niet onder voor die van de andere medewerkers. Als voormalig gitaardocent en lid van een coverband gewijd aan Michael Jackson, vormen zijn ervaring en zijn passie voor muziek absoluut een pluspunt voor Karaoke Versie.

Hier volgen zijn tips en adviezen.

Wekelijkse samenvatting van November 07, 2016

We presenteren met trots Human, Winter Wonderland en Sleigh Ride onder de 34 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Rag'n'Bone Man, The Overtones of The Carpenters.

Wekelijkse samenvatting van Oktober 31, 2016

We presenteren met trots Hé ouwe, Rudolph The Red-Nosed Reindeer en Mallorca (Da bin ich daheim) onder de 27 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door André Hazes Jr., Michael Bublé of Mia Julia Brückner.

8 momenten die de muziekhistorie hebben getekend

In de tweede helft van de 20e eeuw is de muziek in korte tijd gedemocratiseerd en werd bereikbaar voor iedereen en kwam in praktisch elk huis beschikbaar. Deze verspreiding heeft ons nieuwe talenten, nieuwe regels en nieuwe gewoontes gebracht.

Hier volgen 8 momenten die de muziekhistorie hebben veranderd.