It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Maart 19, 2018

We presenteren met trots Burning Love / Proud Mary (live), Proost op het leven en Meisjes onder de 24 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Nathan Carter, John De Bever of Raymond van het Groenewoud.

Wekelijkse samenvatting van Maart 12, 2018

We presenteren met trots Pretty Paper (with the Royal Philharmonic Orchestra), Devil in Me en Wanna Dance onder de 36 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Roy Orbison, Purple Disco Machine of Nathan Carter.

Hoe wordt een nummer geproduceerd? We leggen het allemaal uit!

Bij Karaoke Versie doorloopt een suggestie talloze fasen voordat het nummer op je favoriete site verschijnt. Laten we die fasen eens stap voor stap samen bekijken.

Wekelijkse samenvatting van Maart 05, 2018

We presenteren met trots Agadou dou dou, A Bushel and a Peck en Ocean Eyes onder de 26 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Patrick Zabé, Doris Day of Billie Eilish.

Alle voordelen voor leden van Karaoke Versie

Als je lid bent van Karaoke Versie, heb je de mogelijkheid om de hele catalogus te luisteren met 75,000 toppers en hits die je niet mag missen, maar wist je dat er nog veel meer mogelijk is?

Bonnen, onbeperkt downloaden en gratis karaoke-versies maken deel uit van de talrijke voordelen voor leden van Karaoke Versie.

De favoriete nummers van het Karaoke Versie team

Of je nu muzikant bent of puur liefhebber, om te werken bij Karaoke Versie is een passie voor muziek echt wel een must! We hebben een compilatie gemaakt van de titels waar onze teamleden als een blok voor vallen, om ze te leren kennen en puur voor je plezier.

Maak kennis met het team en luister naar de titels die wij te gek vinden!