It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Mei 14, 2018

We presenteren met trots One Kiss, You Are the Reason (Duet with Leona Lewis) en Don't Leave Me Now onder de 36 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Calvin Harris, Calum Scott of Supertramp.

Geavanceerd zoeken op Karaoke Versie

Onze catalogus van Karaoke Versie telt meer dan 75,000 titels, met zo'n enorme keuze weet je zeker dat je iets moois zal vinden! Maar hoe vind je makkelijk wat je zoekt te midden van deze overvloed aan karaokevideo's?

Maak gebruik van geavanceerd zoeken om snel de perfecte song te vinden!

Wekelijkse samenvatting van Mei 07, 2018

We presenteren met trots Medley Rock and Roll, Me So Horny en Verliebt, verlobt, verflixt nochmal onder de 25 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Dany Brillant, The 2 Live Crew of Beatrice Egli.

Hoe verzorg je je stem goed?

Alle zangers zijn er bang voor: je stem kwijtraken of beschadigen. Schor, hees, zwak, gevoelig voor vermoeidheid, al dat soort klachten maken het zingen vaak onmogelijk, want het risico bestaat dat de symptomen verergeren en dat de aandoening blijvend wordt.

Dit probleem is echt serieus en veel mensen worden erdoor getroffen. Meer dan 29% van de vrouwen en 18% van de mannen zou weleens lijden aan tijdelijke schorheid.

Welke muziek kies je als je je moet concentreren?

Ben je een muziekexamen aan het voorbereiden? Of werk je aan dat belangrijke dossier met een koptelefoon op je oren? Is dat wel een goed idee?

We stellen deze vraag omdat er uiteraard geen eenduidig antwoord op bestaat dat zou gelden voor iedereen ongeacht de gevoeligheden, en dat klopt voor alle taken waar volledige aandacht of een intellectuele inspanning vereist is. Toch is er wel een onderscheid te maken tussen bepaalde muziekcategorieën die zich beter lenen voor geconcentreerd werken.