Hoe kan ik de titels die ik heb gekocht downloaden op mijn iPhone / iPad?

Voor alles moet je beslist de nummers die je wenst kopen en downloaden van je computer. Je kunt de nummers niet rechtstreeks vanaf je iPhone of iPad downloaden.

Wanneer je de titels op je computer hebt gedownload, volg dan de onderstaande stappen:

1. Sluit je apparaat op je computer aan en start iTunes.
  2. Voeg de nummers die je net hebt gedownload toe aan je iTunes bibliotheek (je kunt de titels naar het iTunes venster slepen).
  3. Selecteer je iPhone of iPad in de lijst apparaten en selecteer de categorie Muziek
  4. Zorg ervoor dat "Alle muziek synchroniseren" is geselecteerd of op zijn minst dat je nummer deel uitmaakt van een afspeellijst die gesynchroniseerd is met je apparaat.
  5. Klik op "Synchroniseren" onderaan het venster om de nieuwe titels op je apparaat te zetten.

Wanneer de synchronisatie klaar is, bevinden de titels die je hebt overgezet zich in de applicatie Muziek van je iPhone of iPad. Aarzel niet om de officiële helppagina te bezoeken over gegevensoverdracht tussen iTunes en je apparaten om er meer over te weten te komen.