Is het mogelijk een bestand te ontvangen langs email?

Ja dit is mogelijk. Er is een andere mogelijkheid om uw bestanden te bekomen!
Als de download niet automatisch start of als iets onverwachts gebeurt tijden de download op de "Begin download" pagina, kunt u op de volgende link klikken:

"Er is een andere manier om het bestand te verkrijgen. kunt het ontvangen per e-mail:
Zend mij het bestand per email"

Om het bestand per email te ontvanden:
  • Controleer als support@karaoke-versie.nl is aanvaard (en indien nodig voeg die toe aan uw witte lijst)
  • Contrleer of uw mailbox grote bestanden aankan.
  • Controleer of uw email client en/of uw antivirus het openen van het bestand niet blokkeert.
Opgelet deze methode werkt alleen bij MP3 en MP3+CDG bestanden. Andere bestanden zoals WMV video bestanden zijn te groot om verzonden te worden met email en moeten gedownload worden.