It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Hoe de toonaard van de song veranderen?

Je kunt de pitch van elke song veranderen door op de knoppen en te klikken.
Klik op de afspeelknop om het resultaat te beluisteren.
Als het voorbeeld je aanstaat, kun je het aan je winkelwagen toevoegen en je bestelling verder afwerken.
De downloads met de door jou geselecteerde toonhoogte zijn direct beschikbaar na validatie van de betaling.

Je kunt nu zo vaak als je wilt van toonhoogte veranderen, van -2 tot +2 halve tonen, zodat je stem perfect aansluit bij de instrumentale track. Deze optie is beschikbaar in de sectie "Mijn bestanden" van je account.

Je zult merken dat verandering van de pitch invloed heeft op de geluidskwaliteit, vooral op de vocale gedeelten (zang en achtergrondstemmen). Daar moet je op letten bij het beluisteren van het voorbeeld.

Let op: de pitch veranderen in CDG Video Karaoke is in de KaraFun Player uitsluitend mogelijk met het KFN format. Toonhoogtewijzigingen zijn bij Karaoke Versie niet mogelijk met andere videoformats.