Karaoke Versie > Helpcentrum > Om te beginnen! > Hoe een muziekfragment beluisteren voor aankoop?

Hoe een muziekfragment beluisteren voor aankoop?

U kunt een voorbeeld van iedere song in de catalogus beluisteren. Het voorbeeld beluisteren of bekijken is gratis, zo kunt u zeker zijn van de kwaliteit voor u de aankoop doet. Om deze te bekijken moet Flash speler geinstaleerd zijn op uw computer, en JavaScript op uw browser moet geactiveerd zijn.
Voor het beluisteren van een MP3 voorbeeld, klik op de knop . Tijden het afspelen van het voorbeeld klik op om de playback te stoppen.
Om een video te bekijken, klik op de play knop in het midden van de zwarte rechthoek.
Aandacht voor u een kortere download tijden, de extracten hebben een lagere kwaliteit bestand dat u koopt.