Wekelijkse samenvatting van Februari 11, 2019

We presenteren met trots 't Is weer voorbij die mooie zomer, George Michael / Wham Medley en Het Is Altijd Lente In De Ogen Van De Tandarts-Assistente onder de 48 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Gerard Cox, De Toppers of Peter De Koning.

Wekelijkse samenvatting van Februari 04, 2019

We presenteren met trots Rock 'n Roll (I Gave You The Best Years Of My Life), Giant en Save The Last Dance For Me onder de 38 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door The Cats, Calvin Harris of Jerry Lee Lewis.

Tips voor muzikanten door muzikanten! (deel 3)

'Sommige mensen zijn goed in het geven van adviezen, slechts weinigen hebben de moed het te doen', luidt het gezegde. Op dit gebied hebben degenen die zich hieronder aan jullie voorstellen de adviezen die ze van hun voorgangers hebben gekregen weten toe te passen, ervan geprofiteerd om uit te blinken in hun vakgebied en zijn ze zo bescheiden gebleven dat ze op hun beurt de zo waardevolle tips weer door willen geven. Profiteer dus van de vakantie om deze nuttige adviezen op te volgen!

Wekelijkse samenvatting van Januari 28, 2019

We presenteren met trots Blue Moon, The Opera en Jolene (Dumplin' Remix) onder de 58 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Frank Sinatra, Dizzy Man's Band of Dolly Parton.

Goede gewoontes om efficiënt te oefenen

Natuurlijk heb je fans van improvisatie, degenen die van mening zijn dat training nauwelijks nodig is, dat je beter kunt vertrouwen op de vorm van de dag en je creativiteit zijn werk wel doet.

Maar als je in staat wilt zijn de uitdagingen op te pakken (en het spel te spelen), kan je beter wat technische basisvaardigheden beheersen zodat je in alle rust aan de gang kan gaan, en je zo kunt concentreren op je partij. Later kan je dan de vrijheid nemen er iets van af te wijken om je creatieve mogelijkheden ten volle te benutten.