Wekelijkse samenvatting van December 10, 2018

We presenteren met trots Such a Night, Love Really Hurts Without You en White Christmas onder de 50 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Michael Bublé, The Overtones of Lady Gaga.

Wekelijkse samenvatting van December 03, 2018

We presenteren met trots Bella Ciao (Silverjam RMX), Wake Me Up Before You Go-Go en White Christmas onder de 34 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door DJ Ötzi, The Overtones of Eric Clapton.

Adviezen voor muzikanten door muzikanten!

Een Spaans spreekwoord luidt: 'Diamanten zijn prijzig, een goed advies is onbetaalbaar'. Beschouw de volgende adviezen die afkomstig zijn van een paar grootheden uit de muziek, als een uiterst kostbaar geschenk.

Wekelijkse samenvatting van November 26, 2018

We presenteren met trots Duurt te lang, Trots op jou en In My Mind onder de 56 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Davina Michelle, Wesly Bronkhorst of Dynoro.

Meer dan 800 manieren om je fijne feestdagen te wensen!

Dit is onze manier om je te bedanken voor je vertrouwen, onze manier om plezier, vrede en muziek te verspreiden. Dit is onze manier om het eind van het jaar met jou te vieren!

Voor alles is het onze manier om je fijne feestdagen te wensen!

Het hele team van Karaoke Versie wenst jou en je naasten heel veel vrolijkheid, liefde en vooral muziek toe.