Wekelijkse samenvatting van December 02, 2019

We presenteren met trots Merry Xmas Everybody, Silent Night en The Twist onder de 63 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Robbie Williams, Nat King Cole of Mike Denver.

10 nummers die de wereld wilden veranderen

Mensen laten zingen om de tijden te veranderen. Liever woorden en noten gebruiken dan op de barricades klimmen. Tegen het beleid, racisme, honger in de wereld, voor de klassenstrijd... Wat is er nu doeltreffender dan muziek, het meest gebruikte medicijn op onze planeet, om verandering te brengen? Hier volgen teleurgestelde verwachtingen, complete utopieën en werkelijke huzarenstukjes, een overzicht van 10 hits die hebben geprobeerd de wereld te veranderen.

De muzikale adventskalender

De feestdagen komen eraan! Als brave kaboutertjes hebben wij een adventskalender samengesteld om jullie al in de sfeer te brengen. Niet 24 dagen chocolade of speelgoed, maar een dagelijkse dosis muziekgeschiedenis!

Het hele team van Karaoke Versie wenst jullie feestdagen vol verrassingen en plezier, vrede, liefde en uiteraard muziek!

Wekelijkse samenvatting van November 11, 2019

We presenteren met trots White Christmas (live 3rd Annual Christmas Special), Blauwe dag en Why Couldn't It Be Christmas Everyday? onder de 56 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Michael Bublé, Suzan & Freek of Bianca Ryan.

Wekelijkse samenvatting van November 04, 2019

We presenteren met trots Have Yourself a Merry Little Christmas, Have Yourself a Merry Little Christmas en Jingle Bell Rock onder de 57 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Frank Sinatra, René Froger of Brian Setzer.