It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Juni 23, 2014

We presenteren met trots Accordéon musette, All of Me (Tiësto Remix) en Folsom Prison Blues onder de 52 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Thé dansant, John Legend of Brooks & Dunn.

Wekelijkse samenvatting van Juni 16, 2014

We presenteren met trots Amoi seg' ma uns wieder, Rock mi en Touch onder de 46 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Andreas Gabalier, VoXXclub of Shift K3Y.

Wekelijkse samenvatting van Juni 09, 2014

We presenteren met trots Gentle On My Mind, Ik meen het en Someone Like You (Thin Red Men Remix) onder de 32 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Mike Denver, Edwin Evers Band of Adele.

Wekelijkse samenvatting van Juni 02, 2014

We presenteren met trots Samen voor altijd, Nanana en L'accordéoniste onder de 37 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Marco Borsato, Jeroen van der Boom of Lisa Angell.

Karaoke Versie neemt je mee naar Brazilië

Terwijl de voetballiefhebbers zich voorbereiden op een paar intensieve weken op het ritme van het gezang van de supporters, verkeert Karaoke Versie al geheel in Braziliaanse sferen dankzij versao-karaoke.com!

Om zingend de verlenging in te kunnen gaan, heeft ons team een selectie gemaakt van zomerse nummers met een Latijns-Amerikaans ritme die je meenemen naar het zonnige Copacabana.

Vergeet ook niet onze tijdloze Allerbeste Voetballiederen, met onder andere het lied van het WK 2014, We Are One (Ole Ola), om zo de belangrijke momenten van de voetbalgeschiedenis in muziek weer op te halen!

Wekelijkse samenvatting van Mei 26, 2014

We presenteren met trots C'est beaucoup mieux comme ça, Auf uns en Poetry in Motion onder de 22 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Jean-Jacques Lafon, Andreas Bourani of Cliff Richard.