It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Februari 19, 2018

We presenteren met trots Longview, Zoutelande (feat. Geike Arnaert) en Luck Be a Lady (live) onder de 42 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Green Day, Bløf of Frank Sinatra.

Wekelijkse samenvatting van Februari 12, 2018

We presenteren met trots Regenbogen, Crazy en The Other Side onder de 25 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Vanessa Mai, Lost Frequencies of The Greatest Showman.

Wekelijkse samenvatting van Februari 05, 2018

We presenteren met trots Chasing Pavements, Damned (If You Do) en IDGAF onder de 34 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Postmodern Jukebox, The Mavericks of Dua Lipa.

De buikademhaling

Ken je de uitdrukking 'zingen vanuit je tenen'. Behalve dat je alles wat je in je hebt in de vertolking legt, heeft dat ook een lichamelijk aspect, maar dan vooral vanuit je buik die een grote rol speelt in het ademhalingsmechanisme.

De ademhaling, die invloed heeft op de kwaliteit van het zingen, vindt niet alleen in het bovenlichaam plaats. De ademhaling beheersen is de eerste stap op weg naar een goede stembeheersing. Het is dus van belang te weten hoe het werkt en te begrijpen waarom de buikademhaling belangrijk is voor het zingen.

Wekelijkse samenvatting van Januari 29, 2018

We presenteren met trots Tightrope, This Is Me en Sabotage onder de 35 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door The Greatest Showman, Beastie Boys of Camila Cabello.

Wat is een verbeterde versie?

Kwaliteit staat voorop bij Karaoke Versie. Dankzij jullie reacties en opmerkingen verbeteren wij onze catalogus voortdurend. In 2017 hebben wij 2780 titels toegevoegd aan de catalogus en we hebben er 942 verbeterd. Als je een nummer hebt besteld, kan je de nieuwe versie gratis downloaden vanaf je account!