It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

De muzikale adventskalender

De feestdagen komen eraan! Als brave kaboutertjes hebben wij een adventskalender samengesteld om jullie al in de sfeer te brengen. Niet 24 dagen chocolade of speelgoed, maar een dagelijkse dosis muziekgeschiedenis!

Het hele team van Karaoke Versie wenst jullie feestdagen vol verrassingen en plezier, vrede, liefde en uiteraard muziek!

Wekelijkse samenvatting van November 11, 2019

We presenteren met trots Blauwe dag, Hurts so Good en Santa Claus Is Coming to Town (live) onder de 56 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Suzan & Freek, Nathan Carter of Michael Bublé.

Wekelijkse samenvatting van November 04, 2019

We presenteren met trots Have Yourself a Merry Little Christmas, Sin City en Ruby (Don't Take Your Love to Town) onder de 57 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Frank Sinatra, AC/DC of Mike Denver.

Tien verbazingwekkende feiten over bekende artiesten

Wisten jullie dat de zangeres van Blondie bijna slachtoffer is geworden van een seriemoordenaar? Of dat Elvis Presley in staat was een vliegtuig te charteren en 1000 kilometer te reizen omdat hij zin had in sandwiches? Lees hier enkele van de meest sappige anekdotes uit de muziekgeschiedenis.

Wekelijkse samenvatting van Oktober 28, 2019

We presenteren met trots Soltera (remix), Le père Noël noir en September onder de 50 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Lunay, Renaud of The Overtones.