It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Februari 21, 2022

We presenteren met trots Love Really Hurts Without You (live), In the Dark en Die hände hoch onder de 99 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Tino Martin, Purple Disco Machine of Geri Der Klostertaler.

Nummers coveren voor bruiloften: wij zeggen ja!

Soul, rock, pop, filmmuziek… De juiste muziek op het juiste moment, dat is de toverformule voor een goede bruiloftstemming. Met de catalogus van aangepaste playbacks van Version-Karaoke is het mogelijk om alle instrumenten van je cover een voor een te repeteren. Hop, schiet in je nette pak en sluit de gitaar aan!

Wekelijkse samenvatting van Februari 14, 2022

We presenteren met trots Atom Heart Mother, In the Gallery en One onder de 67 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Pink Floyd, Dire Straits of Bee Gees.

Wekelijkse samenvatting van Februari 07, 2022

We presenteren met trots Can't Take My Eyes Off of You (with Michael Ball), How Do I Make You Love Me? en All In onder de 82 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door The Overtones, The Weeknd of Chris Janson.

Wekelijkse samenvatting van Januari 31, 2022

We presenteren met trots Turn the Tide, I Still Haven't Found What I'm Looking For en The Mob Rules onder de 85 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Sylver, Zing 2 of Black Sabbath.