It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Video Karaoke Liedje Jam e lirë - Frozen (Antonela Çekixhi)

Deze opname is een cover van Jam e lirë beroemd gemaakt door Frozen

Inbegrepen indelingen:

CDG (MP3+G)
MP4
KFN
?

Het bestandsformaat CDG (ook wel genoemd CD+G or MP3+G) is geschikt voor de meeste karaokemachines. Het bevat een MP3-bestand plus de gesynchroniseerde tekst (Karaoke Versie verkoopt geen cd's, maar uitsluitend de digitale bestanden).

Het is mogelijk om zomaar MP4 bestanden op MAC OS X en Windows7 bij default af te spelen.
Als u Windows XP of Vista gebruikt, moet u gebruik maken van Windows Media Player 12.

Dit bestandsformaat is geschikt voor KaraFun Player, gratis karaokesoftware. Daarmee kune je de achtergrondzang of de hoofdzang aan of uit zetten of de toonhoogte of het tempo bepalen.

Je aankoop maakt het mogelijk de video in alle formaten te downloaden zo vaak je wilt.

Over

Tempo: variabel (rond 68 BPM)

Op dezelfde toonhoogte als het origineel: A♭

Tijdsduur: 03:40 - Preview aan: 02:00

Release datum: 2013
Genres: Films en series, Kindermuziek, Pop, In het Albanees
Originele schrijver: Kristen Jane Anderson, Robert Joseph Lopez

Alle beschikbare bestanden voor download zijn backing tracks, het is niet de originele muziek.

Lyrics Jam e lirë

Bora shkëlqen e zbardhi malet kudo
Edhe gjurmët mi mbulon
Një mbretëreshë e zbrazësisë
Mbretëresha e vetmisë
Fryn era e ftohtë stuhi e zemrës ulërin
Dot s'e ndaloj
Zot sa dëshiroj
Mos i lër të hyjnë
Mos i lër të shikojnë
Se ti je perfektja që të ëndërrojnë
Mos prek, mos shko
Kur flet mendo
Nuk dua jo
Jam e lirë
Jam e lirë
Jo nuk mundem
Nuk mundem jo
Jam e lirë
Jam e lirë
Ktheje shpinën
Jam e lirë
Jo më jo
Jo nuk dua t'ia di
Fryn era, bën stuhi
Por nga ngrica nuk më gjen gjë e di
Sa e medha hapësira
Dhe çdo gjë brenda saj humbet
Fdhe ndjenjat e mia të frikës
Më braktisën më lanë të qetë
Është koha e duhur që të veproj
Kufijtë e ëndrrës t'i provoj
Mirë apo jo unë frikë nuk kam
E lir jam
Jam e lirë
Jam e lirë
Bashkë më erën dhe unë do vrapoj
Jam e lirë
Jam e lirë
Lotët m'u thanë nuk do luftoj
Ja ku jam
Këtu do të qëndroj
Dhe stuhia le të fryjë
Fuqia ime fryn nga qielli drejt edhe në tokë
Dhe shpirti im copëtuar hidhet lart e zbret me vrull
Kristale e akull nga kudo do të shpërthejnë
Më pas jo më nuk shoh
Atë jo më s'e njoh
Jam e lirë
Jam e lirë
Nga errësira në dritë shiko
Jam e lirë
Jam e lirë
Jam vetvetja kjo që njoh
Ja ku jam
Diellin e kundroj
Dhe stuhia le të fryjë
Nga ngrica jo nuk dua fare t'ia di

Elke vorm van reproductie is verboden.

Een fout in de tekst melden

Verstuur Annuleer