It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Gemakkelijke liedjes om songteksten te bewerken

Karaoke Versie biedt je een uniek product: de gepersonaliseerde karaokevideo! Een origineel idee voor een voor jou speciale gebeurtenis of om een boodschap over te brengen aan iemand die je lief is. Kies een nummer, maak eigen tekst hierop, laat je leiden door je inspiratie als je terugdenkt aan belevenissen van jullie samen die te maken hebben met de boodschap die je wilt delen.
Het ideale cadeau voor: een familielid, vriend of collega voor allerlei feestelijke gelegenheden: verjaardag, vrijgezellenfeestje, verloving, huwelijk, housewarmingparty, pensionering, en zelfs voor een scheidingsfeestje!

Geef de ruimte aan je verbeelding en je creativiteit bij het aanpassen van het lied dat zich volgens jou het best leent voor de situatie of het karakter van de persoon die je in het zonnetje wilt zetten.
Er zijn talloze mogelijkheden, het enige probleem is het aan te passen nummer te kiezen uit de catalogus die tot je beschikking staat, want die is buitengewoon uitgebreid. Een advies: begin met een nummer dat makkelijk aan te passen is.. Hier volgen een paar aanwijzingen hoe je die kunt vinden.

Nummers die iedereen kent

Behalve als je alleen bent met de speciale persoon voor wie je het zingt, kan het kiezen van een nummer dat iedereen kent helpen om de aanwezigen aan het zingen te krijgen.
Je kan maar beter de karaokevideo van die underground schlager-punkband uit Litouwen laten zitten en kiezen voor een hele bekende... als "Let it Go" of een tijdloze klassieker als "Let it Be."

Groepsnummers

Het voordeel van een aangepast groepsnummer is dat het nu net dát doet: het leent zichzelf ervoor om samen te worden gezongen en maakt zo nog veel meer indruk op de ontvanger. Onze keuzes voor karaoke-groepsnummers.... “We Will Rock You,” "Hey Ya!" of “Highway to Hell”, die gegarandeerd goed vallen bij het publiek en de perfecte manier zijn om iedereen erbij te betrekken.

Dansnummers met een bekende choreografie

Nu je al samen zingt met een aangepaste karaoke, zou je nog een stap verder kunnen gaan met zang EN dans. Nummers met een speciaal dansje erbij bieden een super afleidingsmanoeuvre voor eventuele onzuiverheden in je vocals en een extra dimensie voor de kijkers. Verbluf je gasten en nodig ze uit om bij je op de dansvloer te komen. "Y.M.C.A.," "Saturday Night Fever" en"Gangnam Style" zijn sterke kandidaten voor deze 'zang en dans'-categorie.

Nummers die tot vertrouwelijkheid leiden

Als je opteert voor een moment van pure emotie voor de gelukkige ontvanger van jouw gepersonaliseerde karaoke, dan zal je geheid kiezen voor gevoelige nummers als "Just the Way You Are" of "I Will Always Love You." Voor de goede verstaander, voorkom ongemakkelijke ogenblikken met twijfelachtige titels die kunnen leiden tot vervelende situaties (zoals bijvoorbeeld "Don't Leave Me This Way."

Nummers die het beestje bij de naam noemen

Het kan wat minder origineel overkomen, speciaal als de betrokken persoon wel eens negatief bejegend is vanwege zijn of haar voornaam, maar nummers met een voornaam kunnen een goed startpunt zijn als je niet goed weet hoe te beginnen met je aangepaste karaoke. Mogelijkheden genoeg in deze categorie: “Suzanne,” “Manuela“ of “Luka”… Uiteraard onder voorwaarde dat degene voor wie je de aangepaste karaoke zingt deze voornaam heeft. Maar dat had je al wel begrepen, nietwaar?

Nummers over het verstrijken van de tijd

Je moet je niet al te veel door het verleden laten leiden, maar ter gelegenheid van een verjaardag kan een korte duik in het verleden met een boodschap in een aangepast nummer zorgen voor een zeer ontroerend moment: "Foto," van Vroeger "When We Were Young" of "Summer of '69" doen het wat dit betreft allemaal prima.

Nummers over je relatie met de persoon

Een goede manier om er zeker van te zijn dat je het juiste nummer kiest is de link tussen jou en de persoon te vinden voor wie jij de aangepaste karaoke maakt. Als het je kind of je vader is, heeft "Papa" het voordeel dat dit over deze bijzondere band gaat. Als je cadeau voor een vriend is, biedt de Disney-klassieker "You’ve Got a Friend in Me" een ideale mogelijkheid.

Een nummer dat de persoon beschrijft (na aanpassing)

Wanneer je iemand in de spotlight zet moet je zijn of haar karakter, grillen, humor, persoonlijkheid, tekortkomingen en kwaliteiten schetsen; eigenlijk alles wat de persoon maakt! Wij adviseren je geen inside jokes te gebruiken die de meeste aanwezigen niet begrijpen maar te focussen op grappige trekjes die iedereen kent. Bepaalde nummers lenen zich prima om aan te passen met sappige teksten om iemands persoonlijkheid naar voren te brengen, zoals "Born This Way" of "The Way I Am".


Lees verder

Het nieuwe album van Michael Bublé, Higher, is al beschikbaar op Karaoke Versie

De Canadadees Michael Bublé, een waardig erfgenaam van de jazz-zangers uit de jaren '50 van de vorige eeuw, heeft...

Van 'Don't Go Breaking My Heart' tot 'Cold Heart' laat Elton John onze harten altijd sneller kloppen!

Als iconisch artiest, componist van tijdloze ballades en schrijver van hits die klassiekers zijn geworden, heeft Sir...

Nummers coveren voor bruiloften: wij zeggen ja!

Soul, rock, pop, filmmuziek… De juiste muziek op het juiste moment, dat is de toverformule voor een goede...


Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.