Wekelijkse samenvatting van Augustus 07, 2017

We presenteren met trots Flink zijn, Ain't No Mountain High Enough en Musicology onder de 83 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Brace, Hermes House Band of Prince.

Wekelijkse samenvatting van Juli 31, 2017

We presenteren met trots Als Ik 't Allemaal Had Geweten, Don't Be Cruel (1968 Comeback Special) en I Got Stripes / Folsom Prison Blues / Ring Of Fire onder de 67 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door John De Bever, Elvis Presley of The Three Amigos.

10 artikelen voor de paklijst van muzikanten op reis

Muzikanten zijn vaak geneigd om te stoppen met repeteren als ze niet thuis zijn. Hiervoor zijn talloze redenen te bedenken: onhandige instrumenten, tijdgebrek of geen geschikte ruimte te vinden, enz.

Dankzij de technologie is het nu, of je nu regelmatig reist of lang op zomervakantie gaat, veel eenvoudiger om je muziek mee te nemen dan je dacht.

Om niets mis te lopen, zijn hier de 10 elementen die alle muzikanten op hun paklijst moeten hebben als ze op reis gaan.

Een optreden goed voorbereiden: de beste tips

Zingen of een instrument bespelen in de veilige en liefdevolle omgeving thuis of in de zomervakantie rond het kampvuur is simpel en levert geen stress op. Maar als je het podium op moet of zelfs als er een paar onbekenden bij zijn, vraagt dit een speciale voorbereiding.

Wanneer stress, de menigte of op jou gerichte aandacht zich voordoen, is het essentieel om op de juiste manier te reageren om tot een geslaagd optreden te komen!

Hier zijn een paar adviezen ter voorbereiding om het beste van jezelf te geven zelfs als de zenuwen door je keel beginnen te gieren.

Wekelijkse samenvatting van Juli 24, 2017

We presenteren met trots I'm the One, Mi gente en Chantaje (Salsa Version) onder de 70 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door DJ Khaled, J Balvin of Shakira.