Wekelijkse samenvatting van Oktober 16, 2017

We presenteren met trots Neil Diamond Medley, Zijn het je ogen en Jingle Bells onder de 86 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Mike Denver, Koos Alberts of Dean Martin.

Wekelijkse samenvatting van Oktober 09, 2017

We presenteren met trots Merry Christmas Baby, Every Breath You Take en Too Good at Goodbyes onder de 83 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Sheryl Crow, Postmodern Jukebox of Sam Smith.

Wekelijkse samenvatting van Oktober 02, 2017

We presenteren met trots Just An Illusion, Sunny Days en Jungle Rock onder de 31 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Julia Zahra, Armin Van Buuren of Hank Mizell.

Wekelijkse samenvatting van September 25, 2017

We presenteren met trots Be My Baby, Summer Days en Reggaetón Lento (Remix) onder de 28 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Smokie, Milow of Little Mix.

Hoge noten zingen zonder dat je stem vermoeid raakt

Voor veel zangers is het een hele klus om de hogere registers te bereiken en te beheersen en heeft het wel wat van een driedubbele axel voor kunstschaatsers of de onzichtbare brug betreden voor Indiana Jones.

Waarom is het zo moeilijk?