It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Hoe moet ik mijn CDG (MP3+CDG) bestanden branden?

Om de CDG bestanden (MP3+CDG) die je hebt gedownload vanKaraoke Versie te kunnen branden, moet je eerst controleren of je brander +G compatible is dankzij speciale software als Nero.

Dit punt is van belang, want niet alle branders hebben die mogelijkheid.

Plaats vervolgens je CDG en MP3 bestanden (die je van tevoren hebt ontzipt) in één map, waarbij elke CDG vergezeld moet gaan van een MP3 bestand met dezelfde naam.

Om een CD te maken die afspeelbaar is op een karaokemachine heb je speciale software nodig om je bestanden te coderen in een format dat aansluit bij jouw karaokemachine, de bekendste is Power CD+G Burner.

Het vervolg is relatief simpel: je zet je bestanden in het betreffende programma en start het branden van je CD.

Opmerking: WMV en MP4 bestanden bieden meer gebruiksgemak en kunnen worden gebrand op CD/DVD's die door de meeste CD/DVD-spelers thuis af te spelen zijn. Deze formats hebben ook een veel hogere videokwaliteit. Raadpleeg andere artikelen over dit onderwerp voor nadere informatie.