It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Nummers coveren voor bruiloften: wij zeggen ja!

Soul, rock, pop, filmmuziek… De juiste muziek op het juiste moment, dat is de toverformule voor een goede bruiloftstemming. Met de catalogus van aangepaste playbacks van Version-Karaoke is het mogelijk om alle instrumenten van je cover een voor een te repeteren. Hop, schiet in je nette pak en sluit de gitaar aan!

De ontvangst van de gasten

Het is zover! De gasten zijn net uit de kerk of het gemeentehuis gekomen en gaan op weg naar de feestzaal. De familie, vrienden, alle mensen die het stel een warm hart toedragen, moeten worden ontvangen met muziek.

Het rustgevende What a Wonderful World van Louis Armstrong en de pianoklanken van het pareltje van Etta James, At Last, vormen de basis voor een perfecte dag.

De aankomst van de bruid en bruidegom

Het is traditioneel, maar de binnenkomst van de bruid en bruidegom onder begeleiding van muziek, dat werkt altijd! Deze vijf minuten zullen het tempo van het feest bepalen. Je gaat de zaal opwarmen en de gasten in een onvergetelijke ambiance onderdompelen.

Het intro van de hit van de Black Eyed Peas, I Gotta Feeling, zal de bruiloft pit geven! Als het stel de voorkeur geeft aan Can't Stop the Feeling van Justin Timberlake, dan gaat het stevig grooven met de bas!

Muziek terwijl de gasten aan tafel zitten

Vrienden die elkaar na jaren weer eens terugzien, stoppen niet met praten, er wordt aan alle tafels gelachen en je denkt dat niemand naar je luistert. Dat is een grote vergissing! Het feit dat de gasten zo enthousiast zijn, komt juist doordat de muzikanten de ideale omstandigheden scheppen voor iedereen om zich te ontspannen en maximaal te profiteren van deze bijzondere dag.

Een gouwe ouwe van Dean Martin, That's Amore/a>, of het nummer Yellow van Coldplay, inmiddels vintage geworden.

Trouwens, als je de ambiance niet wilt overbelasten, kun je klassiekers uit onze catalogus opzoeken en de tekst weghalen. Een kleine selectie:

De eerste dans van het prille stel

Als er één moment is van het feest dat je niet moet verknallen, dan is het wel dat van de eerste dans van bruid en bruidegom. Het stel kiest het nummer dat hun liefdesverhaal het best symboliseert. Ze kennen de muziek en de tekst uit hun hoofd, want ze hebben het al wel duizend keer gezongen. Misschien was het wel het lied dat gedraaid werd in het café op de dag dat ze elkaar ontmoetten of waarop ze voor het eerst samen naar een concert gingen.

Gezien hun wereldwijde succes, kan het goed dat er gevraagd wordt om Thinking Out Loud van Ed Sheeran of All of Me van John Legend te spelen.

Nummers voor het aansnijden van de taart

Op dit punt van de avond is je eerste zorg niet of het mes wel scherp genoeg is. Het gaat er vooral om de muziek te spelen die van de taart de ster van het moment maakt.

Op epische wijze met The Lost World: Jurassic Park (John Williams) of suikerzoet met Sugar van Maroon 5, Honey, Honey (ABBA) of Candy (Paolo Nutini).

Op de dancefloor

Het moeilijkste is zo'n beetje achter de rug, nu alleen nog de dancefloor in vuur en vlam zetten om de bruiloft in schoonheid af te ronden.

Om de gasten op de dansvloer te lokken, waarom niet de rock-kaart gespeeld met Start Me Up van de Rolling Stones of de hit van de Kinks, You Really Got Me?

De origineelste verrassing

We kennen allemaal de geëmotioneerde speeches van de getuigen, de gewaagde powerpoint van ooms en tantes… maar er bestaat een verrassing die veel origineler is: de aangepaste karaokevideo.

Je hebt de muziek al, nu alleen de woorden nog. En dan kun je het verhaal van de romance van het prille stel op muziek vertellen op een groot scherm, dankzij de catalogus van Version-Karaoke. On-ver-ge-te-lijk!


Lees verder

Het nieuwe album van Michael Bublé, Higher, is al beschikbaar op Karaoke Versie

De Canadadees Michael Bublé, een waardig erfgenaam van de jazz-zangers uit de jaren '50 van de vorige eeuw, heeft...

Van 'Don't Go Breaking My Heart' tot 'Cold Heart' laat Elton John onze harten altijd sneller kloppen!

Als iconisch artiest, componist van tijdloze ballades en schrijver van hits die klassiekers zijn geworden, heeft Sir...

Gelukkig 2022! Laten we samen naar het muzikale 2021 kijken!

2021 was een behoorlijk emotioneel jaar. Muziek speelde een grote rol in het welzijn van ons allemaal. Met de lockdowns...


Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.