Welk karaoke formaat bestand heb ik nodig?

U wilt een karaoke party houden en u weet niet welk formaat te kiezen? U hebt de keuze tussen 4 karaoke formaten :

Formaat Windows Media Player
Het WMV formaat, is een karaoke formaat die gebruikt maakt van de Windows media player video, aanwezig op Windows XP of Vista (Mac OS of Linux players zijn ook geschikt voor dit formaat).

Formaat Karaoke MP3+CDG
Het MP3+CDG formaat, is een compatibel karaoke formaat voor MP3+CDG players of CDG, of de karaoke software player KaraFun. Dit formaat is aangeraden voor specialisten.

Formaat .KFN
Het .KFN formaat wordt door KaraFun software gebruikt voor het opslaan van MP3 of MIDI karaoke. Het bevat een hoop aan informatie: tot 3 MP3 audio tracks, MID of KAR bestanden, afbeeldingen (JPG, PNG of BMP formaat), lyriek, visuele effecten...