It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Mag ik jullie instrumentale backtracking tracks voor openbare optredens gebruiken?

Het gebruik van onze afspeeltracks is toegestaan ​​in het kader van een besloten optreden (familiekring).

Voor een gratis en occasionele show of concert, een liefdadigheidsevenement, een online uitzending op YouTube of promotionele sociale netwerken, de productie van een cd (beperkt tot 50 exemplaren), enz... onderworpen aan voorafgaande toestemming en betaling van vergoedingen en royalty's aan houders van auteursrechten en relatieve rechten (KHN, Sacem, Spre, SCPP enz.), gelieve HIER contact met ons op te nemen

Ander gebruik


Voor de productie van opnames, remixen, streaming op muziekplatforms, institutionele evenementen, reclamecampagnes, shows en tv-series, bioscoop of ander commercieel gebruik, neem dan HIER contact op met onze partner Tency Music.


Elk hergebruik van de nummers uit onze catalogus, zonder voorafgaande overeenkomst, is een inbreuk op de rechten erkend door de Franse wet volgens de internationale conventies vastgelegd op 3 juli 1985.

Om de intellectuele en eigendomsrechten na te leven, moet je ook de nodige autorisaties verkrijgen van de rechthebbenden (collectieve beheersorganen en/of muziekuitgevers).

Vond je deze uitleg behulpzaam?