Waarom moet ik cookies toestaan?

Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine gegevensbestanden die naar je computer worden gestuurd als je een website bezoekt. Bij volgende bezoeken worden deze gegevens dan teruggestuurd naar de site.

Waarom moet ik cookies in mijn browser accepteren om te kunnen winkelen bij Karaoke Versie?
Cookies stellen ons in staat je automatisch te herkennen wanneer je onze site bezoekt en je zo een gepersonaliseerde reactie en betere service kunnen geven. We gebruiken ook cookies (en vergelijkbare browsergegevens als Flash cookies) ter voorkoming van fraude en voor andere doelen.

Als je browser zo is ingesteld dat cookies van onze website worden geweigerd, kan je niets aanschaffen en ook geen gebruik maken van bepaalde functionaliteiten op Karaoke Versie. Daarom adviseren we je dringend om je browser zodanig in te stellen dat cookies van onze website wel worden geaccepteerd.

Is cookies accepteren veilig?
Ja. Cookies zijn alleen maar gegevensbestandjes die niet in staat zijn zelf operaties uit te voeren.

Hoe kan ik de instellingen zo wijzigen dat ik wel op de site kan shoppen?
In de Help van je browser is te vinden hoe je de browser zo kan instellen dat cookies geaccepteerd worden. Deze externe link verklaart stap voor stap hoe je het moet doen.