It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

De geheimen van de Aangepaste Begeleidingstracks

Tenzij je een professioneel muzikant bent die gewend is aan gecompliceerde mixsoftware, kan de pagina van een Aangepaste begeleidingstrack van Karaoke Versie intimiderend overkomen. Deze pagina, waarmee je het professionele mengpaneel dicht nadert, verschaft je de basisfuncties van mixsoftware, maar is toch simpel in gebruik.

Wij ontvangen talloze vragen over deze pagina. Laten we dus nu even de tijd nemen om deze te verduidelijken en zo te zorgen voor optimaal gebruik ervan!

Waarom kiezen voor de Aangepaste begeleidingstrack in plaats van een andere versie (stem, gitaar, drums, enz.)?

Een aangepaste begeleidingstrack biedt talloze voordelen. Alle instrumentale tracks en de stemmen zijn gescheiden (maximaal 15 tracks) en inbegrepen bij de aankoop. Meng de verschillende tracks om een unieke versie te creëren. Dankzij het aanpassen van een track kan je je praktijk structureren en zingen en / of spelen alsof je deel uitmaakt van een groep. Hier zijn een paar adviezen om te spelen met een begeleidingstrack.

Kan ik de track meer dan een keer downloaden?

Ja. Voor elk bestand dat je op Karaoke Versie hebt gekocht, kan je de track zo vaak editen en downloaden als je wilt en dit zonder extra kosten. Log simpelweg in op je account en ga naar Mijn bestanden. Klik op de optie Wijzigen naast de titel en je wordt naar de editing pagina gestuurd. Hier is een video die de procedure uitlegt.

Hoeveel aangepaste begeleidingstracks zijn er beschikbaar?

Onze totale catalogus bestaat uit 60,000 aangepaste begeleidingstracks. Ons team werkt elke dag aan het updaten van de catalogus met verbeterde tracks en nieuwe tracks.

Kan ik alle tracks los van elkaar in één keer downloaden?

Als je de tracks gescheiden van elkaar wilt downloaden, hoef je ze alleen maar een voor een aan te maken, waarbij je uitsluitend de gewenste track opslaat (letter S) en daarna kan je het betreffende bestand downloaden. Het downloaden is onbeperkt, geen probleem dus!

Waarom hoor ik als ik een aangepaste begeleidingstrack heb gekocht slechts een fragment?

Om de pagina's sneller te kunnen laden, bieden we alleen fragmenten van elke multitrack-titel tijdens het vooraf luisteren ervan. De complete versie kan je horen zodra je het bestand hebt gedownload.

Wat betekenen de verschillende icoontjes van het mengpaneel?

  • L-C-R - Pan - Speel met het panorama van de begeleidingstrack door dit bij te stellen: L voor de linkerkant, C voor het midden en R voor de rechterkant. Deze optie is zeer nuttig als je in een groep speelt en wil dat alleen de drummer de kliktrack hoort.
  • Megafoon - Mute - Je hoort nu alle tracks op de geselecteerde na.
  • S - Solo - Luister naar de individuele track.

Wat zijn presets?

Met presets kan je alle tracks van een groep instrumenten in één klik mengen. Door bijvoorbeeld op een preset gitaar te klikken, zet je het geluid af van alle instrumenten die geen gitaar zijn.

Heb je een vraag? Geef ons commentaar hieronder!


Lees verder

Het nieuwe album van Michael Bublé, Higher, is al beschikbaar op Karaoke Versie

De Canadadees Michael Bublé, een waardig erfgenaam van de jazz-zangers uit de jaren '50 van de vorige eeuw, heeft...

Van 'Don't Go Breaking My Heart' tot 'Cold Heart' laat Elton John onze harten altijd sneller kloppen!

Als iconisch artiest, componist van tijdloze ballades en schrijver van hits die klassiekers zijn geworden, heeft Sir...

Nummers coveren voor bruiloften: wij zeggen ja!

Soul, rock, pop, filmmuziek… De juiste muziek op het juiste moment, dat is de toverformule voor een goede...


Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.