Hoe moet ik een karaoke DVD branden?

De karaokebestanden kunnen worden gebrand zodat je een DVD hebt die af te spelen is in de meeste DVD spelers.

WINDOWS

Controleer of je videobestanden allemaal het formaat WMV hebben. Dit doe je door rechts te klikken op je bestand en vervolgens op Eigenschappen. Het type bestand verschijnt in het venstertje.

Als je bestanden niet het formaat WMV hebben, moet je de bestanden opnieuw (gratis) van Karaoke Versie downloaden door naar Mijn account te gaan, afdeling Mijn bestanden, en te klikken op Formaat. Kies dan voor het formaat WMV.

Wij adviseren je voor het gebruiksgemak al je bestanden op één plek te zetten.

Windows biedt standaard (vanaf Windows Vista) een tool die je kunt gebruiken om je karaoke-DVD te maken.

Start het Windows-programma voor branden van DVD's (Start > Alle programma's > Windows DVD branden).

Sleep je video's naar het midden van het venster Windows DVD branden. De video's worden dan toegevoegd aan de lijst.

Geef een naam aan je DVD (DVD titel) en klik op Volgende.

Kies een thema voor je DVD en klik dan op Branden.

Stop dan een lege DVD in de DVD speler en wacht tot het branden klaar is.

Mac

Controleer of al je videobestanden in het formaat MP4 zijn. Dit doe je door één keer te klikken op je bestand en dan cmd + l te typen. Je ziet dan het type bestand in het venstertje. Als je bestanden niet het formaat WMV hebben, moet je de bestanden opnieuw (gratis) van Karaoke Versie downloaden door naar Mijn account te gaan, afdeling Mijn bestanden, en te klikken op Formaat. Kies dan voor het formaat WMV.

Wij adviseren je voor het gebruiksgemak al je bestanden op één plek te zetten.

Mac biedt een tool voor het branden van DVD's, iDVD, die je kunt gebruiken om je karaoke DVD te maken.

Start iDVD (in de map Applicaties).

Klik op Magic iDVD.

Kies een thema in het bovenste gedeelte en sleep vervolgens je video's naar de sectie Hier je films plaatsen.

Geef je DVD een naam in de sectie DVD-titel.

Stop dan een lege DVD in de DVD speler en wacht tot het branden klaar is.