It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Een verjaardagslied op maat:
een uniek cadeau!

Sinds die keer dat je je moeder een schitterende handgemaakte ketting van gekookte macaroni cadeau hebt gedaan en ook het shirt van Real Madrid dat je aan je vader gaf die supporter is van FC Barcelona, kunnen je ouders uit eigen ervaring getuigen dat jouw vermogen om het ideale cadeau te kiezen niet altijd overeenkomt met hoeveel je van ze houdt.
De uitnodiging voor een steakhouse ter gelegenheid van hun zilveren bruiloft zullen je ouders, die al vegetariërs zijn sinds hun reis naar Nepal, ook niet snel vergeten...

En als je nu eens één keer iedereen zou weten te verrassen met een gepersonaliseerd cadeau midden in de roos voor je ouders of grootouders? Wat is er nu mooier dan een lied op maat ter gelegenheid van een gedenkwaardige gebeurtenis als hun trouwdag, of hun 50ste, 60ste, 70ste of 80ste verjaardag?
Het is gegarandeerd een uniek moment dat ze niet snel zullen vergeten.

Stel je hun verbazing voor (om over hun emoties nog maar te zwijgen), als je een gepersonaliseerde karaokesong maakt van "Mama Said" of "Daddy Cool" met een tekst geïnspireerd op herinneringen uit je jeugd, grappige anekdotes of dierbare details uit hun leven als echtpaar of ouders, waarin hun talloze deugden - en wellicht ook ondeugden - worden geroemd. Dat wordt gegarandeerd een uniek moment dat ze niet snel vergeten.

Je kunt dus beter niet "Who Killed Grandmother?" (beroemd gemaakt door de Franse zanger Michel Polnareff) zingen , als je oma aanwezig is (zelfs oma's gevoel voor humor kent zijn grenzen). Ze zou nog wel eens revanche kunnen gaan nemen en jouw volgende verjaardagsfeest of je 1-jarig huwelijksfeest verpesten door met een woeste blik in haar ogen haar versie van "Civil War" van Guns N'Roses ten gehore te brengen. Of nog erger, je zou haar erop kunnen betrappen met een valse glimlach Lady Gaga's "Bad Kids", te croonen op het verjaarspartijtje van je kind, waarbij ze allerlei wangedrag van jou als kind wereldkundig maakt. Er is minder voor nodig om jouw ouderlijk gezag definitief de grond in te boren tot je jongste volwassen is.

Zo'n gepersonaliseerd verjaardagslied is goed voor alle leeftijden; een cadeau dat een beetje van jezelf laat zien en veel van het feestvarken. Een gepersonaliseerde karaoke is fun, origineel en aangrijpend (en het is ook nog eens een gedenkwaardig moment dat oma zich, of ze het nu leuk vindt of niet, zal blijven herinneren op elke volgende verjaardag).

Foto van Oleg Zaicev


Lees verder

Het nieuwe album van Michael Bublé, Higher, is al beschikbaar op Karaoke Versie

De Canadadees Michael Bublé, een waardig erfgenaam van de jazz-zangers uit de jaren '50 van de vorige eeuw, heeft...

Van 'Don't Go Breaking My Heart' tot 'Cold Heart' laat Elton John onze harten altijd sneller kloppen!

Als iconisch artiest, componist van tijdloze ballades en schrijver van hits die klassiekers zijn geworden, heeft Sir...

Nummers coveren voor bruiloften: wij zeggen ja!

Soul, rock, pop, filmmuziek… De juiste muziek op het juiste moment, dat is de toverformule voor een goede...


Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.