It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Haal je wel alles uit de Aangepaste begeleidingstrackss?

Lees hier alles over de belangrijkste features van onze Aangepaste begeleidingstrackss, met onder meer een aantal favoriete tips van onze gebruikers. Ben je er klaar voor? Daar gaan we.

Gratis mixen en remixen

Als je een Aangepaste begeleidingstrack hebt gekocht, kan je zo vaak als je wilt toegang krijgen en opnieuw mixen. Gratis! Je hoeft alleen maar naar Mijn bestanden te gaan in je account en op de link Wijzigen te klikken die zich rechts van het aangeschafte nummer bevindt.

Zoek op criteria

Op jaar, taal, soort, toonhoogte, BPM en nog veel meer. Vind exact waarnaar je op zoek bent met een paar klikken op de volgende locatie: Alle Gepersonaliseerde Backingtracks.

Nummer info

Wist je dat bovenaan de pagina van elk nummer het tempo, de toonhoogte van het origineel, de fade out (als die bestaat) en de duur van het nummer te vinden zijn?

Pannen

Wil je een instrument alleen links, rechts of in het midden horen? Dat is mogelijk met behulp van het zogeheten 'pannen'.

Intro tellen en klikken

Dit tellen en klikken van de intro is bij veruit de meeste nummers mogelijk voor degenen onder jullie die het ritme heel nauwgezet willen volgen. Vind je er geen voor het betreffende nummer, laat het ons weten en we zullen proberen ervoor te zorgen.

Zorg voor je eigen begeleidingsorkest

Met één klik kan je de instrumenten die je wilt horen kiezen met de knoppen Mute en S(solo). Dit is perfect om je instrument thuis te oefenen, waarbij het lijkt of je met een heel orkest speelt.

Toonhoogte wijzigen

Is de toonhoogte van het nummer te hoog of te laag? In één klik kun je deze +/-2 halve tonen wijzigen. Wees er voorzichtig mee, de geluidskwaliteit kan erdoor worden beïnvloed.

Probeer het gratis uit! We hebben heel veel Gratis Gepersonaliseerde Backingtracks om mee te beginnen. En onthoud ook dat als je niet vindt wat je zoekt, je een suggestie kunt doen, kunt stemmen voor een nummer en/of een alarm kan activeren. En als een nummer slechts beschikbaar is als Backingtrack Zang, aarzel dan niet om op de link "Vraag de Aangepaste begeleidingstrack aan" te klikken bovenaan de pagina rechts.

En de laatste toegevoegde nummers zijn wekelijks te vinden op ons blog en op onze Facebook Pagina.


Lees verder

Het nieuwe album van Michael Bublé, Higher, is al beschikbaar op Karaoke Versie

De Canadadees Michael Bublé, een waardig erfgenaam van de jazz-zangers uit de jaren '50 van de vorige eeuw, heeft...

Van 'Don't Go Breaking My Heart' tot 'Cold Heart' laat Elton John onze harten altijd sneller kloppen!

Als iconisch artiest, componist van tijdloze ballades en schrijver van hits die klassiekers zijn geworden, heeft Sir...

Nummers coveren voor bruiloften: wij zeggen ja!

Soul, rock, pop, filmmuziek… De juiste muziek op het juiste moment, dat is de toverformule voor een goede...


Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.