It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

5 meest gestelde vragen aan de Karaoke Versie Klantenservice

Als je ooit aan Karaoke Versie hebt geschreven, ben je vast in contact geweest met ons Klantenservice dreamteam, Noémie en Annie (lees ons artikel over Noémie). Dit team ontvangt dagelijks talloze mails uit alle windstreken. Hier is een lijst van meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden.

Hoe doe ik een suggestie voor een nummer?

Dat is een simpele! Daarvoor hoef je geen mail te sturen, je kunt je verzoek indienen op onze suggestiepagina. Alle gedetailleerde feiten hierover hebben we verwerkt in ons artikel Heb je een suggestie voor een nummer? Denk dan hieraan! .

Help, ik kan niet in mijn account komen!

Heel vaak heeft dit te maken met een extra spatie in je inloginformatie of een verkeerde spelling. Als je problemen hebt met inloggen, check dit dan eerst. Denk er ook aan dat je kan inloggen met een gebruikersnaam of met je emailadres. Je wachtwoord kan worden gewijzigd via .
Ter info, als je bent ingelogd op Mijn account, kan je dingen doen als je persoonlijke gegevens updaten, betaalwijze aanpassen, je gekochte bestanden bekijken, etc.

Hoe kan ik de toonhoogte wijzigen?

We stellen je allereerst voor om nummers uit te kiezen die al overeenkomen met jouw bereik. Nummers van Karaoke Versie zijn altijd op de originele toonhoogte en nummers van jouw toonhoogte zijn te vinden op de pagina alle nummers in de categorie Toonhoogte. Zo nodig kan de blog Stel je stemtype vast nuttig zijn. Van elk nummer kan je het tempo +/-2 wijzigen (kijk deze video om te leren hoe dat moet) en na aanschaf kan je zo vaak als je wilt gratis opnieuw downloaden in een andere toonhoogte. Als je een nummer meer dan 2 punten wijzigt, kan dit invloed hebben op de kwaliteit ervan, maar als je toch verder wilt gaan, kan dat met de gratis software Audacity.

Waarom krijg ik opnieuw een demoversie als ik een Gepersonaliseerde Backingtrack remix?

Nadat je een Gepersonaliseerde Backingtrack hebt besteld, kan je die zo vaak als en wanneer je maar wilt via Mijn bestanden remixen. Als je remixt, zal je bestand alleen beschikbaar zijn in demoversie om laadtijd te beperken. Je bent vrij om elke track individueel te downloaden, maar hou wel in de gaten dat je niet alle tracks tegelijk individueel kunt downloaden. Hier staat hoe je je mix kan veranderen.

Hoe kan ik mijn mening over een nummer delen?

De kwaliteit van onze nummers is erg belangrijk voor ons. Op elke nummerpagina kan je commentaar en een cijfer voor het nummer achterlaten. Deze beoordelingen worden door ons team nauwkeurig in de gaten gehouden. Als er aanpassingen nodig zijn, aarzel dan niet om een mail aan ons te sturen met zoveel mogelijk details erin (exact probleem, voor welke datum, etc.), dan doen wij ons best om de noodzakelijke wijzigingen zo snel als mogelijk door te voeren.

Bonus: Hoe kan ik mijn promocode voor een gratis track gebruiken?

Voor elke bestelde track beloont Karaoke Versie je met punten. Als je 20 punten hebt, krijg je automatisch binnen een uur een coupon per mail voor een gratis download die kan worden ingewisseld als je gaat betalen. Het is handig om de code bij het betalen te kopiëren en plakken om spelfouten te voorkomen. Je kunt zien hoeveel punten je hebt verzameld bij Mijn coupons.

Heb je een vraag? Ga naar ons helpcenter.


Lees verder

Het nieuwe album van Michael Bublé, Higher, is al beschikbaar op Karaoke Versie

De Canadadees Michael Bublé, een waardig erfgenaam van de jazz-zangers uit de jaren '50 van de vorige eeuw, heeft...

Van 'Don't Go Breaking My Heart' tot 'Cold Heart' laat Elton John onze harten altijd sneller kloppen!

Als iconisch artiest, componist van tijdloze ballades en schrijver van hits die klassiekers zijn geworden, heeft Sir...

Nummers coveren voor bruiloften: wij zeggen ja!

Soul, rock, pop, filmmuziek… De juiste muziek op het juiste moment, dat is de toverformule voor een goede...


Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.