It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

7 muzikale moederdagpresentjes

Elke moeder is op Moederdag blij met het traditionele telefoontje en een bos bloemen, maar muziekminnende mama's willen (en verdienen) iets beters. Een muzikale moeder wil iets met een beat, iets waar ze de maat op kan meetikken of heerlijk kan swingen.

Als je niet in staat bent om je waardering in een lied uit te drukken, hebben we hieronder een aantal suggesties voor je.

Mixtape

Een cadeautje dat blijk geeft van je liefde, een compilatie van nummers die door jou zijn geselecteerd (en gezongen) is een perfecte manier om 'dank je wel' te zeggen. Je hoeft geen nummers - na eindeloos wachten op het juiste nummer - van de radio op te nemen. Downloaden op een usb-stick of op een cd branden is simpel maar voor als de perfecte song kiezen moeilijk blijkt, zijn hier 9 artiesten die zingen over Mama.

Draadloze oortjes

Draadloze oortjes maken het mogelijk muziek zo'n beetje overal te luisteren. Geen probleem om mooie voor je ma te vinden want er bestaan talloze compacte modellen die een fraai uiterlijk hebben, zodat je moeder naar haar favoriete nummers kan luisteren.

Bluetooth boxen

Voor moeders die het leuk vinden muziek te delen maar altijd onderweg zijn, is dit het perfecte presentje. Geluidskwaliteit wisselt nogal dus kijk goed rond en test zo nodig voordat je een beslissing neemt. Een korte uitlegsessie kan nodig zijn om haar op weg te helpen zodat ze niet gaat rondlopen met haar telefoon in haar ene en de box in de andere hand, roepend 'kan je me nu horen?'

Karaoke night

Voor mama's die niet bang zijn hun stem te verheffen, is er niets zo goed als een karaokeparty. Schenk haar een avondje uit naar de plaatselijke karaokebox, waar ze in een aparte ruimte kan zingen met vrienden en familie. Er zijn ook andere mogelijkheden: een maandabonnement op online karaoke, een karaokeparty thuis met het hele gezin... Bekijk onze karaokevideo's.

Concert

Maak er een extra bijzondere avond van met twee tickets voor mams favoriete artiest. Verder is het hoog tijd om te gaan luisteren naar Neil Diamond en Barry Manilow.

Radiowens

Als je moeder nog steeds naar de lokale radio luistert, bel die dan op en vraag een nummer aan met een speciale wens voor haar. Gegarandeerd dat je haar weet te raken! Weet je niet wat je moet kiezen? Kijk in onze catalogus voor ideeën.

Microfoon

Voor als moeder van zingen houdt, is dit een geweldig cadeau om haar aan te moedigen meer te zingen. Microfoons zijn er in alle prijzen en kwaliteiten (onze favorieten zijn onder meer Sennheiser en Shure), dus het is simpel er eentje te vinden binnen jouw budget en naar je moeders smaak... en zo slaap jij voortaan nog lekkerder als zij je in slaap gezongen heeft.

Het team van Karaoke Versie wenst alle moeders een hele gezellige Moederdag toe!


Lees verder

Het nieuwe album van Michael Bublé, Higher, is al beschikbaar op Karaoke Versie

De Canadadees Michael Bublé, een waardig erfgenaam van de jazz-zangers uit de jaren '50 van de vorige eeuw, heeft...

Van 'Don't Go Breaking My Heart' tot 'Cold Heart' laat Elton John onze harten altijd sneller kloppen!

Als iconisch artiest, componist van tijdloze ballades en schrijver van hits die klassiekers zijn geworden, heeft Sir...

Nummers coveren voor bruiloften: wij zeggen ja!

Soul, rock, pop, filmmuziek… De juiste muziek op het juiste moment, dat is de toverformule voor een goede...


Log in om een reactie achter te laten.
2 opmerkings
  • 6 jaars geleden
      beste medewerker, jullie zijn een week te laat. Vorige week zondag was moederdag!
    • 6 jaars geleden
        moederdag??? een klein weekje te laat? vaderdag een idee? ;-)))