It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Alle voordelen voor leden van Karaoke Versie

Als je lid bent van Karaoke Versie, heb je de mogelijkheid om de hele catalogus te luisteren met 75,000 toppers en hits die je niet mag missen, maar wist je dat er nog veel meer mogelijk is?

Bonnen, onbeperkt downloaden en gratis karaoke-versies maken deel uit van de talrijke voordelen voor leden van Karaoke Versie.

Spaar voor gratis downloads

Telkens als je wat koopt, verzamel je punten. Hoe meer titels je in je boodschappenmand hebt, hoe meer punten je wint. Heb je 20 punten bij elkaar, dan krijg je een uitwisselbare kortingscode voor downloaden van een titel naar keuze. Meer weten over het programma voor klantentrouw en over het gebruik van bonnen.

Gratis nummers

Wist je dat we een categorie titels hebben die je gratis kunt downloaden in een versie naar eigen keuze? Dat staat voor uren en uren gratis muziek! Ga ernaartoe via onze homepage of rechtstreeks via deze link: www.version-karaoke.fr/free.

Onbeperkt downloaden

Elke track gekocht bij Karaoke Versie als backingtrack, Gepersonaliseerde Backingtrack of karaokevideo kan onbeperkt worden gedownload indien gewenst. Wijzig de toonhoogte, verwijder een spoor van een aangepaste backingtrack of wijzig het format van je videoclips gratis en zonder enige beperking op je account vanaf de pagina Mijn bestanden.

Wijziging van karaoke-format

Wij bieden karaokevideo's in vier formats: KFN, WMV, MP4 en CDG. Volg voor het downloaden van je titel in een speciaal format deze instructies.

Korting

Koop ongeacht welke backingtrack en je krijgt een andere versie (instrumentaal, stem, achtergrondkoor) met $ 0,69 korting. Wacht er niet mee, want deze aanbieding geldt slechts voor dezelfde bestellingen. Lees hier meer.

Verbeterde versie

Regelmatig verbeteren wij onze titelcatalogus naar aanleiding van jullie opmerkingen. Als een titel verbeterd is kan je de nieuwe versie gratis downloaden. Hier zie je hoe dat werkt.

Wekelijks nieuwe nummers

Dankzij jullie suggesties voegen wij wekelijks de meest gevraagde en populairste titels toe. Lees ons blog om meer te weten over deze wekelijkse uitbreiding.


Lees verder

Het nieuwe album van Michael Bublé, Higher, is al beschikbaar op Karaoke Versie

De Canadadees Michael Bublé, een waardig erfgenaam van de jazz-zangers uit de jaren '50 van de vorige eeuw, heeft...

Van 'Don't Go Breaking My Heart' tot 'Cold Heart' laat Elton John onze harten altijd sneller kloppen!

Als iconisch artiest, componist van tijdloze ballades en schrijver van hits die klassiekers zijn geworden, heeft Sir...

Nummers coveren voor bruiloften: wij zeggen ja!

Soul, rock, pop, filmmuziek… De juiste muziek op het juiste moment, dat is de toverformule voor een goede...


Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.