It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Ken je de pagina 'Mijn bestanden'?

Er is van alles te doen op de pagina Mijn bestanden. Behalve voor het zoeken naar je favoriete muziek, zul je waarschijnlijk de meeste tijd hier doorbrengen. Laten we de pagina dus samen even doornemen om de mogelijkheden ervan beter te begrijpen.

Niet alleen kan je op de pagina Mijn bestanden je bestanden terugvinden om ze (gratis) opnieuw te downloaden, dit is ook de plek waar je allerlei wijzigingen kunt aanbrengen (toonhoogte of formaat wijzigen, bewerken, enz.).

Zoekfunctie

Hier heb je de mogelijkheid om je aangekochte bestanden te zoeken en de resultaten te filteren op een specifiek formaat (aangepaste backingtrack, karaokevideo, enz.).

Hier volgen de icoontjes die op deze pagina te vinden zijn en een korte uitleg ervan:

Afspelen

Hiermee kun je een sample luisteren van het nummer zonder dat je de pagina hoeft te verlaten. Als je deze afspeelknop niet ziet naast een van je aangekochte nummers, dan betekent dat dat het een karaokevideo betreft, die alleen kan worden voorvertoond op de speciale pagina.

Te laag of te hoog

Dit geeft een wijziging in toonhoogte weer ten opzichte van het originele nummer. De exacte wijziging wordt weergegeven. Let op: toonhoogtewijzigingen zijn beperkt tot +/-2 halve tonen, aangezien de kwaliteit eronder kan lijden.

Gezichtjes

Gezichtsicoontjes staan voor vocale backingtracks. Een gezichtje met een microfoon wil zeggen dat het een coverversie van het nummer is, meer gezichtjes staan voor de versie met alleen achtergrondkoor en het icoontje met de drie gezichtjes met hun mond dicht geeft de instrumentale versie weer.

Mixer

Dit betekent dat er een aangepaste backingtrack is aangeschaft waarin elke instrumentale compositie kan worden bewerkt en gratis gedownload zo vaak als je wilt.

Download

Als je hierop klikt, kan je het nummer gratis opnieuw downloaden rechtstreeks naar je apparaat. Het is ook mogelijk om het nummer naar het mailadres te sturen dat gekoppeld is aan de account.

Wijzigen

Als je hierop klikt ga je naar de pagina aangepaste backingtrack van het nummer, waar je elke track apart kan bewerken zo veel als je maar wilt en deze gratis kan downloaden.

Formaat

Dit geeft aan dat het een karaokevideo is en hiermee kan je het formaat wijzigen van het gedownloade bestand. Ook hier weer kan je wijzigingen en opnieuw downloaden zo vaak als je wilt en kiezen tussen de formaten CDG, WMV, KFN of MP4.

Ster

Als je hierop klikt, kan je het nummer beoordelen en ook bekijken wat het gemiddelde cijfer is dat het nummer heeft gekregen van de Karaoke Versie gemeenschap.

Andere tips:

  • Als je een nummer ziet naast de pagina Mijn bestanden bovenaan bij je gebruikersnaam (bijvoorbeeld: Mijn bestanden(1)), betekent dit dat je nummers hebt gekocht die je nog niet hebt gedownload. Dit wordt ook aangegeven met een blauwe stip naast de titel ervan op de pagina Mijn bestanden.
  • Je kunt de kolommen opnieuw indelen door te klikken op de titels Titel, Beroemd gemaakt door, Besteldatum of Formaat.

Zo, ben je klaar om de pagina Mijn bestanden te gaan verkennen? Klik dan hier!


Lees verder

Het nieuwe album van Michael Bublé, Higher, is al beschikbaar op Karaoke Versie

De Canadadees Michael Bublé, een waardig erfgenaam van de jazz-zangers uit de jaren '50 van de vorige eeuw, heeft...

Van 'Don't Go Breaking My Heart' tot 'Cold Heart' laat Elton John onze harten altijd sneller kloppen!

Als iconisch artiest, componist van tijdloze ballades en schrijver van hits die klassiekers zijn geworden, heeft Sir...

Nummers coveren voor bruiloften: wij zeggen ja!

Soul, rock, pop, filmmuziek… De juiste muziek op het juiste moment, dat is de toverformule voor een goede...


Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.