It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Belangrijke blogs om in de zomer te lezen

Het is zomer en dat betekent veel tijd op het strand om te lezen. Dit jaar heb je in plaats van de bekende roddelbladen of het pocketboekje dat je in de supermarkt hebt gekocht voordat je de stad uitging, gekozen voor de tablet. Want zelfs op het strand is tegenwoordig vaak al wifi beschikbaar!

Dus hebben wij bedacht dat we je voor de vakantie wat leuk leesmateriaal bezorgen, zodat je in aanvulling op Houd je ritme vast op vakantie ook bij kan blijven op het gebied van muziekinformatie.

Onze selectie belangrijke blogs geeft extra aandacht aan artikelen gevonden op ons blog die je ideeën kan geven hoe je kunt oefenen in aanvulling op al onze backing tracks.

Voor de Doe Het Zelf muzikant

www.diymusician.cdbaby.com

Dit is een hele slimme site bedoeld voor amateurmuzikanten. Hun adviezen betreffen het maken van muziek van jezelf produceren tot jezelf promoten. Wil je voorbeelden? Hoe je een tournee kunt maken door Europa zonder echt op tour te gaan, hoe je je fans kunt managen, hoe je muziek kunt distribueren en nog veel meer!

Expertise voor zangers

www.vocaladvancement.com/blog

Blogs gericht op advisering van zangers baseren hun uitleg haast onbewust vaak op het principe dat ze met beginners van doen hebben, voor wie alles helpt. Artikelen van het Institute for Vocal Advancement bieden een volledig andere invalshoek. Deze blogs zijn bedoeld voor docenten en behandelen dus onderwerpen als het verschil tussen een zangleraar en een vocal coach, vocale voorbereiding op een tournee of welke nummers studenten te adviseren die auditie gaan doen.

Een praktische cursus

www.artistworks.com/blog

We zijn blij dat we dit in ons blog hebben kunnen opnemen om je te helpen om je techniek te verbeteren. Of je nu net begint en de basisvaardigheden moet leren of bezig bent om wat je geleerd hebt verder te verbeteren, The ArtistWorks Blog zit stampvol adviezen van deskundigen en gratis video's voor alle zangers en musici die meer willen leren.

Voor creaties op maat

www.karaoke-version.com/blog

En de laatste, maar zeker niet de minste... Naast dat we duizenden tracks voor je hebben, bieden we ook allerlei relevante informatie voor het gebruik ervan. In onze blog vind je tips om beter te worden, deskundig advies van de musici uit ons team, en best practices om er zeker van te zijn dat je het beste haalt uit onze Gepersonaliseerde Backingtracks.


Lees verder

Het nieuwe album van Michael Bublé, Higher, is al beschikbaar op Karaoke Versie

De Canadadees Michael Bublé, een waardig erfgenaam van de jazz-zangers uit de jaren '50 van de vorige eeuw, heeft...

Van 'Don't Go Breaking My Heart' tot 'Cold Heart' laat Elton John onze harten altijd sneller kloppen!

Als iconisch artiest, componist van tijdloze ballades en schrijver van hits die klassiekers zijn geworden, heeft Sir...

Nummers coveren voor bruiloften: wij zeggen ja!

Soul, rock, pop, filmmuziek… De juiste muziek op het juiste moment, dat is de toverformule voor een goede...


Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.