It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Februari 20, 2017

We presenteren met trots I'm Still Standing, Ik haal alles uit het leven en Foxtrot Medley onder de 48 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Sing, André Hazes Jr. of De Toppers.

Wekelijkse samenvatting van Februari 13, 2017

We presenteren met trots Follow The Sun, Have You Ever Seen the Rain en Feeling Good (live) onder de 50 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Xavier Rudd, John Fogerty of George Michael.

Wekelijkse samenvatting van Februari 06, 2017

We presenteren met trots Het kleine cafe aan de haven, Castle on the Hill en Sexbomb onder de 43 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door John De Bever, Ed Sheeran of Helene Fischer.

Wekelijkse samenvatting van Januari 30, 2017

We presenteren met trots Foreplay / Long Time, Hundert prozent (Die Helene Fischer Show) en I Feel So Bad onder de 34 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Boston, Helene Fischer of Kungs.

3 problemen tijdens repetities met hun oplossingen

Een geïmproviseerde jamsessie dient om op ongedwongen wijze nieuwe sporen te verkennen. Maar er moet ook serieus gerepeteerd worden als band en dan is het wel eens lastig om als leden op dezelfde golflengte te zitten.

Hieronder behandelen we drie algemene problemen die zich voor kunnen doen en eenvoudige oplossingen om ze het hoofd te bieden.

Heb je een suggestie voor een nummer? Denk dan hieraan!

Elke dag krijgt Karaoke Versie talloze verzoeken om nieuwe nummers te produceren. We doen ons best om je precies te leveren wat je zoekt en tot op heden is het ons gelukt om meer dan 75,000 van deze verzoeken te honoreren! Maar wat is de procedure? Hoe worden suggesties uitgekozen en welke worden het eerst geproduceerd?

Hier volgt alles wat je moet weten over suggesties doen voor nummers op Karaoke Versie.