It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Februari 15, 2021

We presenteren met trots For Once in My Life (live), Is dit nu later en Spanish Stroll onder de 66 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Trijntje Oosterhuis, Stef Bos of Mink DeVille.

Wekelijkse samenvatting van Februari 08, 2021

We presenteren met trots All I Want, Please No More en You and I onder de 57 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Emma Bale, Joe Cocker of Earth, Wind & Fire.

Wekelijkse samenvatting van Februari 01, 2021

We presenteren met trots Man on the Silver Mountain, Sail Along Silvery Moon en Out on the Weekend onder de 59 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Rainbow, Billy Vaughn of Neil Young.

Een verjaardagslied op maat:
een uniek cadeau!

Sinds die keer dat je je moeder een schitterende handgemaakte ketting van gekookte macaroni cadeau hebt gedaan en ook het shirt van Real Madrid dat je aan je vader gaf die supporter is van FC Barcelona, kunnen je ouders uit eigen ervaring getuigen dat jouw vermogen om het ideale cadeau te kiezen niet altijd overeenkomt met hoeveel je van ze houdt.
De uitnodiging voor een steakhouse ter gelegenheid van hun zilveren bruiloft zullen je ouders, die al vegetariërs zijn sinds hun reis naar Nepal, ook niet snel vergeten...

En als je nu eens één keer iedereen zou weten te verrassen met een gepersonaliseerd cadeau midden in de roos voor je ouders of grootouders? Wat is er nu mooier dan een lied op maat ter gelegenheid van een gedenkwaardige gebeurtenis als hun trouwdag, of hun 50ste, 60ste, 70ste of 80ste verjaardag?
Het is gegarandeerd een uniek moment dat ze niet snel zullen vergeten.

Wekelijkse samenvatting van Januari 25, 2021

We presenteren met trots Op dem Maat, I'll Never Fall in Love Again en Good Morning, Starshine onder de 53 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Räuber, Deacon Blue of Oliver.