It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Januari 22, 2018

We presenteren met trots Valerie, Jou herken ik met gesloten ogen en Waarom nou jij onder de 40 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Amy Winehouse, Bobby Prins of Marco Borsato.

Wekelijkse samenvatting van Januari 15, 2018

We presenteren met trots You Are the Reason, Barbies en Paris Paris Paris onder de 37 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Calum Scott, Pink of KLUBBB3.

Wekelijkse samenvatting van Januari 01, 2018

We presenteren met trots Donnawedda, Frische Luft en Was du Liebe nennst onder de 26 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door VoXXclub, Wincent Weiss of Bausa.

2017: een terugblik op muziek!

Een goed 2018 gewenst! Het verleden is voorbij en we verwelkomen de toekomst! Voordat we in dit muzikale avontuur de sprong naar het nieuwe jaar wagen, kijken we eerst nog even terug naar de top 2017 op Karaoke Versie.

5 groepen die succesvol zijn gebleven zonder hun zanger

Of de dood zijn droevige werk heeft gedaan of dat zangers zich hebben laten verleiden door de lokroep van andere successen, als het gebeurt worden de groepsleden die hun boegbeeld kwijt zijn geraakt voor een serieus dilemma geplaatst: de vergetelheid of... de achtergrond. Maar hier zijn een paar schitterende uitzonderingen op de regel.