It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van April 20, 2015

We presenteren met trots Hold My Hand, Helenes ultimatives Schlagermedley (Discobeat Version) part 1 en Bussi Bussi (Bitte Bitte) onder de 30 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Jess Glynne, Helene Fischer of Peter Wackel.

Wekelijkse samenvatting van April 13, 2015

We presenteren met trots Smoke on the Water, Jetzt ist der Teufel los en Take Your Time onder de 45 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door The Cooltrane Quartet, Tobee of Sam Hunt.

Tips van deskundigen: een goed begin is het halve werk

Net als topsporters moet een zanger zorgen voor een goede start om een ideale 'race' te lopen. Het is namelijk het eerste belangrijke obstakel voor het neerzetten van een goede prestatie. Vaak hoor je ongecontroleerde uitglijders, en ook al weet iemand zich snel te herpakken, de eerste indruk is verpest.

Om zo'n valse start te voorkomen hebben onze deskundigen een paar tips verzameld om vanaf de allereerste noot goed te beginnen.

Ga snel naar onze blog om het hele artikel te lezen en je tips en trucs te delen met anderen voor een vliegende start op de juiste toonhoogte!

Wekelijkse samenvatting van Maart 30, 2015

We presenteren met trots I Put a Spell on You, Be My Forever en Love in portofino onder de 29 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Annie Lennox, Christina Perri of Dalida.

100 jaar Billie Holiday

De hoge priesteres van de Jazz, Billie Holiday, respectvol bijgenaamd Lady Day, waarbij wordt verwezen naar de Maagd Maria, zou dit jaar honderd zijn geworden.

Haar ouders zijn bij haar geboorte op 7 april 1915 in Baltimore niet goed voorbereid, logisch, het zijn eigenlijk zelf nog kinderen. De zangeres schrijft erover in haar autobiografie Lady Sings the Blues.