It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Augustus 20, 2018

We presenteren met trots See You When I Git There, Mamma Mia en Ewig onder de 33 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Lou Rawls, Mamma Mia! Here We Go Again of Andreas Gabalier.

Wekelijkse samenvatting van Augustus 13, 2018

We presenteren met trots Three Little Birds, High Hopes en 110 Karat onder de 27 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Maroon 5, Panic! At the Disco of Amigos.

Wekelijkse samenvatting van Augustus 06, 2018

We presenteren met trots Ein Teil von meinem Herzen (Wedding Edition 2017), Super Trouper en I Fought the Law onder de 38 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Jonathan Zelter, Mamma Mia! Here We Go Again of The Clash.

Wekelijkse samenvatting van Juli 30, 2018

We presenteren met trots Rainbow in the Sky, Memories Are Made of This en Elle voulait qu'on l'appelle Venise onder de 44 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Paul Elstak, Mike Denver of Julien Clerc.

Blijf oefenen tijdens de vakantie zonder op je instrument te spelen

Pauze. Voor sommige mensen is dat het toverwoord tijdens de vakantieperiode. Om even de boel helemaal de boel te laten. Maar voor zangers en muzikanten ligt dat niet zo simpel. Zomaar een paar weken helemaal stoppen komt neer op je progressie remmen. Erger nog, je kan dingen vergeten waarvan je dacht dat je ze echt door en door kende, en automatismen kunnen wegzakken... Zo kan bijvoorbeeld een gitarist die werkt aan zijn overgangen tussen de akkoorden het zich echt niet permitteren om alles een paar weken 'stand-by' te zetten.

Ook al is het niet eenvoudig voor een drummer of een contrabassist om plek te vinden voor zijn instrument in de kofferbak van de Twingo van het gezin als hij of zij op vakantie gaat, het is toch best mogelijk om te blijven oefenen tijdens de reis. Misschien niet op het instrument zelf maar in de vorm van theorie, luisteren en observeren zijn er toch voldoende alternatieven om niet helemaal te stoppen.

De geheimen van de Aangepaste Begeleidingstracks

Tenzij je een professioneel muzikant bent die gewend is aan gecompliceerde mixsoftware, kan de pagina van een Aangepaste begeleidingstrack van Karaoke Versie intimiderend overkomen. Deze pagina, waarmee je het professionele mengpaneel dicht nadert, verschaft je de basisfuncties van mixsoftware, maar is toch simpel in gebruik.

Wij ontvangen talloze vragen over deze pagina. Laten we dus nu even de tijd nemen om deze te verduidelijken en zo te zorgen voor optimaal gebruik ervan!