It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van September 21, 2015

We presenteren met trots Wonderful Life, Come And Get It en If Only onder de 28 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Katie Melua, John Newman of Descendants.

Wekelijkse samenvatting van September 14, 2015

We presenteren met trots See You Again, Bridge Over Troubled Water en Blue Moon onder de 33 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Boyce Avenue, Aretha Franklin of The Mavericks.

Een gloednieuwe manier om muziek te mixen

Nooit eerder was het zo eenvoudig om je favoriete tracks aan te passen!

Een geheel nieuw ontworpen mixer voor onze aangepaste backingtracks zorgt er vanaf nu voor dat je met een simpele klik naar links of rechts kunt pannen! Resultaat: een volledig unieke track precies zoals je hem wilt hebben!

Ga deze gloednieuwe mixer vandaag nog uitproberen met een compatibele browser (Chrome, Firefox, Safari)!

Wekelijkse samenvatting van Augustus 31, 2015

We presenteren met trots Waiting For Love, You're So Beautiful en Warm And Tender Love onder de 20 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Avicii, Empire of Percy Sledge.

Waarom het goed voor je is een instrument te leren bespelen

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en het is een goed idee om ook naar de... muziekschool te gaan.

Talloze redenen zijn er op te noemen om een instrument te leren spelen. De ouders vinden het bij de opvoeding horen, het kan gaan om de ambitie een grote rockster te worden of puur vanwege het plezier muziek te maken. Als dit nog niet voldoende is om je te ervan te overtuigen, volgt hier een heel aantal pluspunten van het bespelen van een instrument waar vaak niet bij stil wordt gestaan.