It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Mei 20, 2019

We presenteren met trots All Night Long, Broken & Beautiful en One Night onder de 54 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door The Mavericks, UglyDolls of Darius Rucker.

Wekelijkse samenvatting van Mei 13, 2019

We presenteren met trots Calling Out Your Name, Sag mir wo die Blumen sind en Every Time onder de 39 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Tino Martin, Marlene Dietrich of Danny Vera.

Wekelijkse samenvatting van Mei 06, 2019

We presenteren met trots Can't You Hear Me Knocking, The Glamorous Life en The Zoo onder de 68 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door The Rolling Stones, Sheila E. of Scorpions.

Wekelijkse samenvatting van April 29, 2019

We presenteren met trots All Night Long / Hello / Dancing on the Ceiling, Tears in Heaven (Unplugged Version) en Jug of Sangria onder de 48 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Tino Martin, Eric Clapton of Nathan Carter.

De weg van onze stem door ons lichaam

We zijn ons er niet bewust van tijdens het zingen — het lijkt vanzelf te gaan — maar om het oor te bereiken, en in het beste geval ook het hart van de luisteraar, moet het geluid eerst worden gevormd door het lichaam waar het doorheen gaat. Ben je er klaar voor het traject te volgen?