It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Heb jij de juiste houding als je zingt?

Om goed te kunnen zingen is je lichaam je beste vriend! Het speelt namelijk een centrale rol bij het omzetten van een simpele luchtstroom in prachtig gezang.

Om je te helpen bij het beter beheersen van een van de meest complexe muziekinstrumenten (het menselijk lichaam), heeft ons team een artikel opgesteld om je te helpen de beste houding aan te nemen om te zingen (ook wel "postura nobile" genoemd) met behulp van je zwevende ribben om je ademhaling te verbeteren.

Dit is hét moment om te gaan oefenen op Karaoke Versie!

Wekelijkse samenvatting van Februari 16, 2015

We presenteren met trots The Sound of Silence, Magic en Nobody Home onder de 34 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Nouela, O'G3NE of Pink Floyd.

Wekelijkse samenvatting van Februari 09, 2015

We presenteren met trots Roll Me Up and Smoke Me When I Die, Don't Let Me Be Misunderstood en Nirvana onder de 26 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Willie Nelson, Nina Simone of Sam Smith.

Wekelijkse samenvatting van Februari 02, 2015

We presenteren met trots The Thin Ice, Wonderful Tonight (live) en From a Jack to a King onder de 40 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Pink Floyd, Eric Clapton of Ricky Van Shelton.

Wekelijkse samenvatting van Januari 26, 2015

We presenteren met trots Treasure (Live), One of These Days en You Upset Me Baby onder de 36 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Bruno Mars, Pink Floyd of Joe Bonamassa.

Bij aankoop van 2 titels... De derde gratis!

De maand februari is vaak een mooi moment om even stil te staan bij het duo waar muziek in zit dat je met je partner vormt!

De muziekgeschiedenis kent talloze duo's, die zowel partners waren op het podium als in het leven. Wie kunnen de liefde beter verpersoonlijken dan Sonny and Cher, Frank en Nancy Sinatra, John Travolta en Olivia Newton-John of Johnny Cash en June Carter?

Voor deze gelegenheid komt Karaoke Versie met de actie "3 voor 2": bij aankoop van twee titels wordt de derde gratis aangeboden met de aanbiedingscode 3FOR2. Met andere woorden, je kunt 3 titels downloaden voor de prijs van 2! Het aanbod is geldig gedurende de hele maand februari en op de hele site!

Nu is het moment om solo of met zijn tweeën, en met korting, te gaan zingen op Karaoke Versie!