It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Juli 23, 2018

We presenteren met trots Sober Up, Did She Mention My Name en For Evigt onder de 33 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door AJR, Gerry Guthrie of Volbeat.

Wekelijkse samenvatting van Juli 16, 2018

We presenteren met trots Bella Ciao (Versión Lenta), I Like It en The Gambler Medley onder de 27 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door La casa de papel, Cardi B of Robert Mizzell.

Wekelijkse samenvatting van Juli 09, 2018

We presenteren met trots Waltz Medley (live), À nos souvenirs en The Way I Am onder de 41 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Mike Denver, Trois Cafés Gourmands of Charlie Puth.

Wekelijkse samenvatting van Juli 02, 2018

We presenteren met trots Per spoor (Kedeng kedeng), Polka, Polka, Polka en The Gambler onder de 32 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Guus Meeuwis, Brings of DJ Ötzi.

Adviezen van muzikanten! (deel 1)

De Franse auteur Georges Courteline schreef: 'Wantrouw adviezen maar volg de goede voorbeelden'. We zouden er graag aan toevoegen dat als die adviezen van de goede voorbeelden komen, dat het allerbeste is. Hier dus een paar regels van muzikanten en zangers die dezelfde problemen hebben gehad en overwonnen als wij toen ze net begonnen. Daar hebben ze van geleerd en nu delen ze hun ervaringen met ons.

De volgende citaten kunnen ons op weg helpen.

Ken je de pagina 'Mijn bestanden'?

Er is van alles te doen op de pagina Mijn bestanden. Behalve voor het zoeken naar je favoriete muziek, zul je waarschijnlijk de meeste tijd hier doorbrengen. Laten we de pagina dus samen even doornemen om de mogelijkheden ervan beter te begrijpen.