It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Januari 24, 2022

We presenteren met trots Something's Got a Hold on Me, Driving Towards the Daylight en I Wish (live) onder de 81 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Vaya Con Dios, Joe Bonamassa of Stevie Wonder.

Wekelijkse samenvatting van Januari 17, 2022

We presenteren met trots Islands in the Stream (live at the MGM Grand), Drive en Help Me Make It Through the Night onder de 77 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Bee Gees, Joe Bonamassa of Johnny Cash.

Wekelijkse samenvatting van Januari 10, 2022

We presenteren met trots Boat Drinks, The Game en Extreme (Stereoact remix) onder de 82 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Jimmy Buffett, Motörhead of Roland Kaiser.

Gelukkig 2022! Laten we samen naar het muzikale 2021 kijken!

2021 was een behoorlijk emotioneel jaar. Muziek speelde een grote rol in het welzijn van ons allemaal. Met de lockdowns hielp muziek ons om de moed erin te houden. Na de lockdowns was het de kern van onze reünies. Toen livemuziek zijn comeback maakte, was het het langverwachte evenement van het jaar!

De eeuwige terugkeer van de disco

Sinds de jaren '70 gaat er geen jaar voorbij dat de disco, een soort met vele gedaantes die talloze transformaties kent, niet hersendood wordt verklaard. Toch bewijzen de nieuwe releases in het muziekgenre, bejubeld door de kritiek, vanwege het aantal verkochte albums en afgespeelde streams continu het tegendeel. Een overzicht van een zichzelf steeds vernieuwende kunst

Wekelijkse samenvatting van Januari 03, 2022

We presenteren met trots Hotel California, Against All Odds (Phil Collins Big Band) (live) en Easy On Me onder de 71 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Belle Pérez, Phil Collins of Boyce Avenue.