It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Februari 18, 2019

We presenteren met trots Take These Chains From My Heart, Country Medley en Try to Remember (live) onder de 61 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Mike Denver, The Brothers Four of Aladdin (1992 film).

Wekelijkse samenvatting van Februari 11, 2019

We presenteren met trots Het Is Altijd Lente In De Ogen Van De Tandarts-Assistente, George Michael / Wham Medley en 't Is weer voorbij die mooie zomer onder de 48 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Peter De Koning, De Toppers of Gerard Cox.

Wekelijkse samenvatting van Februari 04, 2019

We presenteren met trots Rock and Roll (I Gave You the Best Years of My Life), America (live Hot August Night / NYC) en Crystal Ball onder de 39 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door The Cats, Neil Diamond of Styx.

Tips voor muzikanten door muzikanten! (deel 3)

'Sommige mensen zijn goed in het geven van adviezen, slechts weinigen hebben de moed het te doen', luidt het gezegde. Op dit gebied hebben degenen die zich hieronder aan jullie voorstellen de adviezen die ze van hun voorgangers hebben gekregen weten toe te passen, ervan geprofiteerd om uit te blinken in hun vakgebied en zijn ze zo bescheiden gebleven dat ze op hun beurt de zo waardevolle tips weer door willen geven. Profiteer dus van de vakantie om deze nuttige adviezen op te volgen!

Wekelijkse samenvatting van Januari 28, 2019

We presenteren met trots Jolene (Dumplin' remix), One Horse Town en Jojo onder de 58 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Dolly Parton, Blackberry Smoke of Boz Scaggs.

Goede gewoontes om efficiënt te oefenen

Natuurlijk heb je fans van improvisatie, degenen die van mening zijn dat training nauwelijks nodig is, dat je beter kunt vertrouwen op de vorm van de dag en je creativiteit zijn werk wel doet.

Maar als je in staat wilt zijn de uitdagingen op te pakken (en het spel te spelen), kan je beter wat technische basisvaardigheden beheersen zodat je in alle rust aan de gang kan gaan, en je zo kunt concentreren op je partij. Later kan je dan de vrijheid nemen er iets van af te wijken om je creatieve mogelijkheden ten volle te benutten.