It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van December 20, 2021

We presenteren met trots (Everybody's Waitin' for) The Man with the Bag, Et bam en Danke für Dich onder de 88 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Darren Criss, Mentissa of Helene Fischer.

Wekelijkse samenvatting van December 13, 2021

We presenteren met trots Amsterdam, Dann zieh ich meine blue jeans an en Hallelujah onder de 86 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Flemming, Daniela Alfinito of Lisa Lois.

Top 5 van de meest gecoverde kerstnummers

Wil je indruk maken op je gasten met nieuwe versies van kersnummers van hoge kwaliteit? Dankzij onze aanbevelingen voor covers en instrumentale stukken creëer je sfeer tijdens de feestdagen en kun je je familie verbazen met originele en uitnodigende muziek.

Wekelijkse samenvatting van December 06, 2021

We presenteren met trots Medley Elton John, To Love Somebody en Stay (live) onder de 85 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Medley Covers, Nina Simone of Rihanna.

Cadeau-idee: wat dacht je van een gepersonaliseerd karaokelied!

Het vinden van het perfecte cadeau-idee is geen eenvoudige taak. Hoe je het ook draait of keert, je komt maar niet op het ideale idee en begint het op te geven. Houd op met het zoeken op de grote e-commerceplatforms of de stress in je plaatselijke winkelcentrum. Je weet al dat je zult twijfelen tussen een mooi kookboek en een prachtige mok voordat je besluit terug te vallen op die leuke cocktailkit. Kies dit jaar het perfecte cadeau met de ideale combinatie tussen leuk en origineel is: het persoonlijke karaoke-nummer.

Wekelijkse samenvatting van November 29, 2021

We presenteren met trots Viens danser le twist, Venezia en Better Days onder de 92 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Johnny Hallyday, Hombres G of Dermot Kennedy.