It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van September 19, 2016

We presenteren met trots Will You Still Love Me Tomorrow? (2011), Cake By The Ocean (clean) en Need Your Love So Bad onder de 26 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Amy Winehouse, DNCE of Eva Cassidy.

Ontmoetingen met het team van Karaoke Versie: JF

Met meer dan 10 jaar ervaring als toetsenist in een lokaal populaire zevenmans pop-rock-elektro-groep weet JF, Karaoke Versie's vaste geluidstechnicus het een en ander over optreden voor zalen en wat ervoor nodig is om een publiek tevreden te stellen. JF deelt met ons zijn favoriete nummers, zijn deskundigheid en de tips die hij onderweg heeft opgedaan.

Wekelijkse samenvatting van September 12, 2016

We presenteren met trots Johnny Däpp, The Frightened City en Goodnight Irene onder de 37 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Lorenz Büffel, The Shadows of Eric Clapton.

Wekelijkse samenvatting van September 05, 2016

We presenteren met trots Lost On You, Mister Magic en I'll Be Seeing You onder de 36 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door LP, Grover Washington Jr. of Dean Martin.

Onze weer-naar-school woordenlijst muziektermen

De school begint weer! Je bruin is er al bijna weer af, de geur van warm zand is vervlogen en je accu is vast weer (bijna) helemaal opgeladen. Met je vierkleurenballpoint, je markeerstift en je nieuwe schriften ben je goed voorbereid om dat ellendige nieuwe schooljaar aan te kunnen.

Omdat we altijd aan je denken en weten dat je binnen een paar dagen al het gevoel hebt dat de vakantie eeuwen geleden was, hebben we besloten het wat makkelijker voor je te maken en je werk te verlichten, want zelfs al biedt de muziek je de nodige ontspanning met Karaoke Versie, het vraagt toch ook een beetje inspanning om verder te komen.

Daarom hebben wij een nuttig woordenlijstje samengesteld met al die lastige termen waarmee je tijdens het leren van een instrument of zangoefeningen om de oren wordt geslagen.

Wekelijkse samenvatting van Augustus 29, 2016

We presenteren met trots Sun is Shining, Stranger in Paradise en Kein Problem onder de 38 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Axwell Λ Ingrosso, Matt Monro of Roland Kaiser.