It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Januari 19, 2015

We presenteren met trots Kiss, Movin' On en From Here to the Moon and Back onder de 42 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Prince, Bad Company of Dolly Parton.

Wekelijkse samenvatting van Januari 12, 2015

We presenteren met trots Merci Chérie, Water Under Bridges en Roadhouse Blues onder de 33 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Helene Fischer, Gregory Porter of The Jeff Healey Band.

Gelukkig nieuwjaar met Karaoke Versie

We staan op de grens van een nieuw jaar en willen je bedanken omdat je ons jaar na jaar trouw bent gebleven.

In 2014 is veel gebeurd en er zijn meer dan 2500 titels bijgekomen op Karaoke Versie, waar op dit moment 42.500 instrumentale versie in studiokwaliteit te vinden zijn. Dankzij jullie suggesties zullen wij waarschijnlijk dit jaar de 45.000 titelgrens passeren!

Het is een goed gebruik om iedereen gezondheid te wensen, maar wij willen het anders doen! We stellen je voor om op ons blog een paar concrete effecten te bekijken van muziek (en nog meer van zingen) voor je gezondheid. Pak je microfoon, je instrumenten, en begin het nieuwe jaar zingend om bij te komen van de feestdagen.

We wensen je veel muziek!

Wekelijkse samenvatting van Januari 05, 2015

We presenteren met trots In Your Arms, Anything Goes en Rock Show onder de 30 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Chef'Special, Tony Bennett of Halestorm.

Onverwachte effecten van muziek op je lijf

Er wordt gezegd dat muziek je ziel heelt, maar het heeft nog veel meer onverwachte gunstige effecten. Luisteren naar muziek en, beter nog, muziek maken hebben waarschijnlijk een zeer gunstige invloed op je lijf. Des te meer reden om zingen bovenaan je lijst met goede voornemens voor 2015 te zetten!